Marly & Dan Urinary Σολομός 40gr

Σνακ το οποίο βοηθά στην ομαλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος

Made in France, Tender bites for cats

40% Σολομός

Σολομός,  Διθειικό νάτριο, πράσινο τσάι, χαμομήλι, κράνμπερι

  • Βοηθά στη διατήρηση του βάρους
  • Για τη σωστή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος
  • Κατάλληλο για στειρωμένες γάτες
  • Χωρίς τεχνητά αρώματα, χρώματα ή συντηρητικά.
  • Πλούσιο σε Ωμέγα λιπαρά οξέα
  • Συμπλήρωμα κατάλληλο για κατοικίδια με τροφικές αλλεργίες

Brand

Marly & Dan

Είδος Συμπληρώματος

Ουροποιητικό

Προτείνεται για

Έλεγχο βάρους, Τροφικές αλλεργίες

Γεύση

Σολομός

Βάρος

40gr

Σύνθεση

Σολομός (45,7%), αλεύρι καρύδας, αλεύρι γλυκοπατάτας (13,5% αποξηραμένες γλυκοπατάτες ισοδύναμα με 52,6% γλυκοπατάτες), μαγιά μπύρας, γλυκερίνη, παράγοντες γευστικότητας, κραμβέλαιο, μηλόξυδο, χαμομήλι, λουλούδι βαλεριάνα (0. σκόνη ρίζας (0,2%), L-τρυπτοφάνη (0,1%), όξινο θειικό νάτριο (0,1%), εκχύλισμα κράνμπερι (0,1%), εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Πρόσθετα: αμινοξύ και συντηρητικό

Γενικά

  • Βοηθά στην καλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος
  • Συμμετέχει στην υγιή λειτουργία των αρθρώσεων
  • Προωθεί τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

Σολομός

Υψηλό σε πρωτεΐνες, απαραίτητα λιπαρά οξέα (Ωμέγα-3) και θρεπτικά συστατικά, εξασφαλίζει ένα υγιές, όμορφο τρίχωμα για το κατοικίδιο ζώο σας και είναι απαραίτητο για τη διατήρηση των μυών, των οργάνων και του μεταβολισμού. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην αναστολή μολυσματικών διεργασιών στο σώμα.

Διθειικό νάτριο

Ένας φυσικός οξινιστής για τη βιομηχανία τροφών για ζώα συντροφιάς, που χρησιμοποιείται σε ξηρές τροφές για γάτες για οξίνιση ούρων αιλουροειδών και σε μαλακές λιχουδιές και υγρά χωνευτικά για μείωση και διατήρηση του pH.

Χαμομήλι

Χρησιμοποιείται για τις θεραπευτικές του επιδράσεις, είναι μια φυσική πηγή αντιοξειδωτικών που έχουν αντισηπτικές και αντιπαρασιτικές ιδιότητες. Βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους.

Εκχύλισμα Cranberry

Αποδεδειγμένο κλινικά ότι προλαμβάνει τον πιο κοινό τύπο ουρολοίμωξης και συνιστάται για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες καταπολεμώντας την υποτροπιάζουσα κυστίτιδα. Το Cranberry προστατεύει επίσης από επιπλοκές που σχετίζονται με λοιμώξεις, όπως η ακράτεια και οι πέτρες στρουβίτη (κρύσταλλα).

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού

Βελτιώνει συγκεκριμένα τη στοματική υγεία λόγω των φυσικών αντιβακτηριακών και αντιοξειδωτικών χαρακτηριστικών του. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του πράσινου τσαγιού προστατεύουν από την ουλίτιδα, τις ασθένειες των ούλων και την αιμορραγία και βοηθούν στην καταπολέμηση της πλάκας και των βακτηρίων, αποτρέποντας έτσι την κακοσμία του στόματος.

Η Εταιρία

Ο Marly & Dan δημιουργεί μοναδικές γεύσεις για τον σκύλο και τη γάτα.

Το εργαστήριο κατασκευής μας βρίσκεται στη Boulogne sur Mer, το κορυφαίο αλιευτικό λιμάνι της Γαλλίας. ,

Με άριστη τεχνογνωσία στην επεξεργασία του σολομού, χρησιμοποιείται μόνο το καλύτερο, δηλαδή το μέρος ανάμεσα στο κεφάλι και την ουρά και όχι τα κόκαλα

Παθιασμένοι και αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη ποιοτικών σνακ με φυσικά συστατικά, χωρίς δημητριακά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς τεχνητά αρώματα, χρώματα ή συντηρητικά.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Scroll to Top