Broadreach Fibiotic Pro για πέψη 200gr

Παράγεται στη Μεγάλη Βρετανία

Το Fibiotic Pro είναι εξαιρετικό για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας και αποτελεσματικότητας του εντέρου.

  • Το Fibiotic-Pro με το D-Gest Gard είναι ένα εξαιρετικό μείγμα χωνευτικών, προβιοτικών ινών για σκύλους και γάτες, κουτάβια και γατάκια από την ηλικία των 4 μηνών.
  • Έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την Ευαίσθητη ή Υπερ-αντιδραστική Πέψη σε καθημερινή βάση και για τη διατήρηση της συνολικής υγείας του πεπτικού συστήματος.
  • Παροχή υποστήριξης σε δίαιτες που περιέχουν ανεπαρκείς διαιτητικές ίνες και αναπλήρωση βιταμινών και μετάλλων.
  • Το Fibiotic Pro είναι εξαιρετικό για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας και αποτελεσματικότητας του εντέρου.

,

Το Fibiotic-Pro περιέχει την διπλάσια ποσότητα προβιοτικών από τα αντίστοιχα προϊόντα διαθέσιμα στην αγορά.

Χρησιμοποίει τεχνικές δέσμευσης των προβιοτικών στοιχείων που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, όπως για την οικογένεια προβιοτικών Enterococcus Faecium.

Ταυτόχρονα συμβάλλει στην δημιουργία των αναγκαίων μικρο-οργανισμών τα οποία βοηθούν στην υγιεινή λειτουργία του εντέρου.

Επιπλέον μπορεί να βοηθήσει στην λειτουργία της πέψης, την αφομοίωση όλων των θρεπτικών συστατικών της τροφής και να συμβάλλει στην υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Έχει ουδέτερη γεύση και η φόρμουλα του Fibiotic-Pro επιτρέπει την μακρόχρονη καθημερινή χρήση ειδικότερα για κατοικίδια που έχουν ευαίσθητη πέψη και εντερική λειτουργία.

Brand

Broadreach Nature

Είδος Συμπληρώματος

Πέψη

Βάρος

200gr

Σύσταση

Το FIBIOTIC PRO ΠΕΡΙΕΧΕΙ D-GEST-GARD® ένα αποκλειστικό μείγμα από πίτουρο βρώμης, αγκινάρα, κολοκυθόσπορο και λεμονόχορτο

Το Psyllium Husk είναι μια διαλυτή ίνα που αυξάνει τον όγκο των κοπράνων και λιπαίνει τα κόπρανα.
Το πίτουρο βρώμης είναι επίσης μια σημαντική πηγή φαινολικών που αναγνωρίζονται ως σημαντικοί παράγοντες που συμβάλλουν στις αναφερόμενες προστατευτικές επιδράσεις έναντι χρόνιων ασθενειών με αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιδιαβητικές και αντιχοληστερολαιμικές ιδιότητες.
Η πρεβιοτική δράση της αγκινάρας έγκειται στην τόνωση της ανάπτυξης ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο.
Η σκόνη κολοκύθας είναι πλούσια πηγή κουκουρβιτίνης και καροτενοειδών, συμπεριλαμβανομένης της λουτεΐνης, της καροτίνης και της βήτα-καροτίνης και περιέχει στερόλες δέλτα-5 και δέλτα-7-.
Τα βατόμουρα είναι πλούσια σε ανθοκυανίνες, οι οποίες έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μπορεί να αλλοιώσουν τη μικροχλωρίδα του εντέρου
Ο πηλός μπεντονίτη έχει μια σειρά από θρεπτικά συστατικά και μια αφθονία μετάλλων, όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, πυρίτιο, νάτριο, χαλκό, σίδηρο και κάλιο. Κατά την κατάποση αυτές οι βιταμίνες και τα μέταλλα απορροφώνται.
Τα παρα-προβιοτικά βοηθούν στη διατήρηση μιας ισορροπημένης εντερικής μικροχλωρίδας
Το Chia Salvia hispanica είναι μια πλούσια πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και διαλυτών διαιτητικών ινών
Οι διατροφικές ζύμες περιέχουν υψηλά επίπεδα βιταμινών Β, νουκλεοτιδίων που προέρχονται από κυτταρικά νουκλεϊκά οξέα που μπορούν να επηρεάσουν ευνοϊκά το έντερο και τη γενική υγεία των ζώων
Το λεμονόχορτο χρησιμοποιείται συχνά για την υποστήριξη φλεγμονωδών ασθενειών ιδιαίτερα του γαστρεντερικού σωλήνα
Παρα-προβιοτικά – οι διάφορες ευεργετικές ιδιότητες των παρα-προβιοτικών, οι αδρανοποιημένες εκδόσεις προβιοτικών περιλαμβάνουν: αντιφλεγμονώδη υποστήριξη, βελτίωση της λειτουργίας του φραγμού του εντέρου, αναστολή της προσκόλλησης κακών βακτηρίων, αντιβιοφίλμ, αντι-ιικά, ανοσορυθμιστικά, αντιοξειδωτικά, αντικαρκινικά και άλλα . Τα παραβιοτικά παρέχουν όλα τα οφέλη των προβιοτικών και ορισμένα άλλα πλεονεκτήματα. Ένα από τα πλεονεκτήματα είναι ότι επειδή δεν είναι ζωντανά βακτήρια ή ζυμομύκητες, είναι πολύ πιο σταθερά και αξιόπιστα, μεταφέρονται και αποθηκεύονται ευκολότερα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως η θερμοκρασία επηρεάσει την αποτελεσματικότητά τους.

Σίτιση

200 γρ σκόνη με μεζούρα 5 γρ

Προμήθεια 160 ημερών με βάση το σκύλο ή τη γάτα βάρους έως 9 κιλά.

Προσθέστε στα τρόφιμα σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα βάρους:

Βάρος & αριθμός
σέσουλα >9kg 1/4 μεζούρα
10-18kg 1/2 μεζούρα
19-27kg 1 μεζούρα
28-36kg 1 1/2 μεζούρα
πάνω από 36kg 2 μεζούρες

Γενικά

Η Broadreach Nature είναι μια αγγλική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των συμπληρωμάτων υγείας για κατοικίδια, προηγμένης ποιότητας, που υποστηρίζονται από την επιστήμη με ειδικούς κτηνιάτρους, καθώς και μια ειδική ομάδα διατροφολόγων και ειδικών στα κατοικίδια ζώα.

Στόχος της Broadreach Nature είναι η υποστήριξη της υγείας των κατοικίδιων φίλων μας

Με περισσότερα από 6 βραβεία μέχρι στιγμής το 2020 και 16 βραβεία δύο τελευταία χρόνια, αριστεία 3 συνεχόμενα έτη, 2018, 2019, 2020 των Corporate Livewire Innovation and Excellence Global Awards στα Animal Health Supplements of the Year, καθιστούν Broadreach Nature στις 100 κορυφαίες διαπιστευμένες εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Scroll to Top