PRO-VET Mobility Cat 750gr

Κινητικότητα

Για τη βελτίωση της κινητικότητας και τη διαχείριση της οστεοαρθρίτιδας

  • Χονδροπροστατευτικοί παράγοντες
  • Υδρόλυμα ζελατίνης
  • OMEGA 6:3
  • EPA+DHA
  • Φυσικό Αντιοξειδωτικό Μίγμα
  • Πεπτική Υγεία (MOS+FOS)
  • FHV / FLV
  • Έλεγχος οσμών

, ,
Brand

PRO-VET

Προτείνεται για

Κινητικότητα

Βάρος

750gr

Γεύση

Σολομός

Γενικά

Το PRO-VET MOBILITY έχει αναπτυχθεί ειδικά για γάτες με μειωμένη κινητικότητα, οστεοαρθρίτιδα ή ευαισθησία να αναπτύξουν αυτές τις καταστάσεις. Το PRO-VET MOBILITY είναι εμπλουτισμένο με ένα μείγμα χονδροπροστατευτικών παραγόντων, συγκεκριμένα έλαιο σολομού, υδρόλυμα ζελατίνης, γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη, πράσινο χειλικό μύδι και ειδικό συμπύκνωμα γάλακτος.

Τέσσερις πρόσφατες μελέτες σε διαφορετικές κτηνιατρικές κλινικές έδειξαν ότι η διατροφή με συγκεκριμένα λάδι σολομού, υδρόλυση ζελατίνης, γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη, πράσινο χειλικό μύδι και ειδικό συμπύκνωμα γάλακτος επιβραδύνει την εξέλιξη της οστεοαρθρίτιδας στις γάτες. Σε μια τυπική δοκιμή, η φόρτιση του βάρους ήταν καλύτερα ανεκτή από κατοικίδια – ασθενείς που έλαβαν τη δίαιτα δοκιμής αντί για την τροφή ελέγχου. Το PRO-VET MOBILITY περιέχει έναν συνδυασμό θρεπτικών ουσιών με αποτέλεσμα να επιβραδύνονται οι φλεγμονώδεις αποκρίσεις στις αρθρώσεις, ο πόνος μετριάζεται και η περαιτέρω κατεδάφιση της μήτρας του χόνδρου μειώνεται.
Τα μεμονωμένα θρεπτικά οξέα έχουν ως επί το πλείστον αρκετούς λειτουργικούς μηχανισμούς με αποτέλεσμα να είναι πιθανώς συγκεντρωμένοι.
Η επιδημιολογική έρευνα έχει δείξει συσχέτιση μεταξύ του υπερβολικού βάρους και των κλινικών συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας από τη γάτα. Επειδή η οστεοαρτρόζη έχει συσχετιστεί με το υπερβολικό βάρος και την υψηλότερη ηλικία, το PRO-VET MOBILITY για αυτό το λόγο είναι επιπλέον χαμηλή σε ενέργεια, πρωτεΐνη και φώσφορο και έχει εμπλουτιστεί με L-καρνιτίνη και βιταμίνη Ε.

Αποτελεσματικότητα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Μίγμα χονδροπροστατευτικών παραγόντων Παρέχει αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα. Αναστέλλει την αποικοδόμηση και τη διάσπαση του χόνδρου.
Υδρολύμα ζελατίνης Διεγείρει τη σύνθεση του χόνδρου κολλαγόνου και καθυστερεί την εξέλιξη της οστεοαρθρίτιδας. Αναστέλλει τη διάσπαση του χόνδρου.
Χαμηλή ενεργειακή αξία
+ Υψηλή L-καρνιτίνη 0,075%
Προωθεί τον έλεγχο του σωματικού βάρους και της παχυσαρκίας.
Χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη Μειώνει το φορτίο αμμωνίας του ήπατος (υπόθεση) και το φορτίο ουρίας (καρβαμίδιο) των νεφρών.
Χαμηλό διαθέσιμο φώσφορο Μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης νεφρικής νόσου.
Πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα της οικογένειας των ωμέγα-3 (EPA+DHA) Διεγείρει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος σε ατοπική νόσο. Μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου, νεφρικής ανεπάρκειας και οστεοαρθρίτιδας.
Πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά Μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου.
Πλούσιο σε ίνες με υψηλό ιξώδες (FHV) Μειώνει τον κίνδυνο σακχαρώδους διαβήτη και σχηματισμού τριχόμπαλων. Διεγείρει την κινητικότητα του εντέρου και προάγει τη συνοχή των κοπράνων.
Πλούσιο σε ίνες με χαμηλό ιξώδες (FLV) Διεγείρει την κινητικότητα του εντέρου και ελέγχει το σχηματισμό τριχόμπαλων.
Προστέθηκε εκχύλισμα Yucca Το Yucca έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπράυνση του πόνου. Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι όσοι διατρέχουν υψηλό κίνδυνο για αρθρίτιδα θα μπορούσαν ενδεχομένως να αποτρέψουν την εμφάνισή της παίρνοντας γιούκα.
Η ρίζα Yucca, με εξέχουσες από αυτές περιλαμβάνουν τη γιουκαόλη, τη σαπωνίνη και τη ρεσβερατρόλη, είναι εξαιρετικά αντιφλεγμονώδεις και αρκετά ευεργετικές στη μείωση του πόνου στις αρθρώσεις και των συμπτωμάτων της αρθρίτιδας.
Πεπτική υγεία
πρόσθετα πρεβιοτικά:
μαννάνη-ολιγοσακχαρίτες
φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες
Υποστηρίζει την ανάπτυξη ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο. Ενθαρρύνει την περισταλτική κίνηση, ασκώντας θετική επίδραση στη δραστηριότητα του εντέρου και την εκκένωση. Προστατεύει το έντερο από παθογόνα βακτήρια.

Σύνθεση

ρύζι, κριθάρι, εκχύλισμα ζωικής πρωτεΐνης, σιτάρι, ζωικό λίπος, καλαμπόκι, ιχθυέλαιο (σολομός), γλουτένη αραβοσίτου, άμυλο πατάτας, αφυδατωμένο αρνί κρέας, αποξηραμένος πολτός τεύτλων, πρωτεΐνη πατάτας, αφυδατωμένα πουλερικά, αφυδατωμένο εκχύλισμα μαγιάς (πηγή μανάνης-ολιγοσακχαριτών (MOS)), υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου, μέταλλα (χλωριούχο κάλιο, ανθρακικό ασβέστιο), καθαρές φυτικές ίνες (κυτταρίνη), φυτικό λίπος, εκχύλισμα μαλακίων και καρκινοειδών (πηγή γλυκοζαμίνης), καθαρό μύδι με πράσινα χείλη σε σκόνη (πηγή θειικής χονδροϊτίνης ), ινουλίνη (πηγή φρουκτο ολιγοσακχαριτών (FOS)), θειική χονδροϊτίνη.

Με οξειδωτική ουσία πλούσιο σε τοκοφερόλη εκχύλισμα φυσικής προέλευσης (Βιταμίνη Ε) και συντηρητικά προπιονικό αμμώνιο, φωσφορικό οξύ και κιτρικό οξύ. PRO-VET Τα προϊόντα ® πληρούν τις απαιτήσεις όπως αναφέρονται από την AAFCO, το NRC και/του FEDIAF. Παράγεται και συσκευάζεται στην Ολλανδία, η παραγωγή πραγματοποιείται με πιστοποίηση: NEN ISO 9001 / GMP +.

Θερμιδικό Περιεχόμενο

Υγρασία
Ακατέργαστη πρωτεΐνη
Ακατέργαστη λίπος
Ακατέργαστη τέφρα
Ακατέργαστες ίνες
Ασβέστιο (Ca)
Φώσφορος (P)
Νάτριο (Na)
Μαγνήσιο (Mg)
Κάλιο (K)
Λυσίνη
Μεθειονίνη
Κυστίνη
Τρεονίνη
Τρυπτοφάνη
Λινολεϊκό οξύ (ω6)
Λινολενικό οξύ (ω3 (ω6) Αραχιδονικό
οξύ
(ω3)
εικοσιπενταενοϊκό οξύ
DHA (ω3)
εικοσιδυαεξανοϊκό οξύ
Υδατάνθρακες (OKH)
8,00 %
24,0 %
20,0 %
5,00 %
3,00 %
0,55 %
0,49 %
2,10 g/kg
0,70 g/kg
8,80 g/kg
14,0 g/kg
7,00 g/kg
3,00 g
/kg
2,00 g/ kg 0,00 g
/kg
3,00 g/kg
0,70 g/kg
7,00 g/kg7,00 g/kg40,00 %

Διατροφικά πρόσθετα/kg

Ενεργειακή αξία 4257 kCal/kg [17,8 MJ/kg]
pH ούρων = περίπου 6,8

Βιταμίνες:
Βιταμίνη Α (οξικός ρετινυλεστέρας)
Βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη)
Βιταμίνη Ε (όλα-ρακ-άλφα-τοκοφερόλη)
Βιταμίνη Κ3 (διθειώδες νικοτιναμίδιο μεναδιόνης)

Ιχνοστοιχεία/kg:
E1 Σίδηρος (Fe) (μονοένυδρος θειικός σίδηρος) 100 mg
E5 Μαγγάνιο (Mn) (μαγγάνιο-(II)-οξείδιο) 40 mg
E4 Χαλκός (Cu) (Cupric-(II)- θειικό πενταένυδρο) 5 mg
Ε6 Ψευδάργυρος (Zn) (μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος) 150 mg
Ε2 ιώδιο (Ι) (ιωδιούχο κάλιο) 1 mg
Ε8 σελήνιο (Se) (σεληνικό νάτριο) 0,20 mg

Τεχνολογικά πρόσθετα/kg:
Λεκιθίνη 3 g Αισθητηριακά πρόσθετα/kg: εκχύλισμα Yucca Schidigera 125 mg Εκχύλισμα κατιφέ (πηγή λουτεΐνης) 100 mg Άλλα θρεπτικά πρόσθετα/kg: L-Λυσίνη 3.700 mg dl-Μεθειονίνη 2.500 mg ß100LCar mg Ταυρίνης 1.200 mg

Σίτιση

  Σωματικό βάρος  
  Καθημερινή μερίδα  

2 κιλά 20 – 30 γρ
3 κιλά 40 – 45 γρ
4 κιλά 50 – 60 γρ
5 κιλά 65 – 75 γρ
>6 κιλά 10 – 15 g/kg

Η Εταιρία

Η Prof Pet Corporation σας παρουσιάζει τα καλύτερα ολλανδικά προϊόντα για κατοικίδια.

Οι επωνυμίες είναι KIS-KIS, PRO-VET και Kennels’ Favourite. Η Prof Pet Corporation είναι ένας διεθνής οργανισμός με παρουσία σε πολλές χώρες. Οι τροφές της Prof Pet Corporation για κατοικίδια είναι το αποτέλεσμα μιας πληθώρας εμπειρίας και γνώσεων από τους καλύτερους επαγγελματίες της Ολλανδίας στους τομείς τόσο της παραγωγής τροφίμων όσο και της τεχνογνωσίας των τροφίμων.

Τα προϊόντα KiS-KiS, PRO-VET και Kennels’ Favorite είναι αποκλειστικά κατασκευασμένα και συσκευασμένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου:

– Non-GMO (Certified by SGS based on EU regulations related to Non-GMO, including Directive 2001/18/EC and regulations 1829/2003 and 1830/2003);
– NEN ISO 9001 (International quality standards for managing systems of standards for the development and production of pet food);
– IFS (International Food Standards);
– GMP+ (Good Manufactoring Practice);

Η ποιότητα των προϊόντων ικανοποιεί τις απαιτήσεις οργανισμών όπως:
– AAFCO (American Animal Feed Control Officials);
– NRC (National Research Council);
– FEDIAF (European Pet Food Industry Federation).

Όλα τα προϊόντα ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις και  καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών ιδιοκτητών

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Scroll to Top