Kennels’ Favourite Petit Senior 1.5kg

Super Premium ποιότητα, Wheat Gluten-Free

Ξηρά τροφή για ηλικιωμένους σκύλους μίνι φυλών (από 8 ετών)

Ειδικά σχεδιασμένη και ισορροπημένη τροφή

  • Φόρμουλα ελέγχου βάρους
  • Xωρίς γλουτένη σίτηρών
  • Mε πιστοποίηση Non-GMO certified
  • Formula «Sensitive»
  • Formula «Longevity»
  • Chondro-Protective Agents
  • Ortho-Protective System
  • Cardio Protection and Treatment
  • OMEGA 6:3 / EPA+DHA
  • Εξαιρετικά εύπεπτες πρωτεΐνες
  • Φόρμουλα «Digestive Health Mix »
  • Έλεγχος οσμής
  • Επίπεδο υγρασίας 8%
  • Απαραίτητο επίπεδο θερμίδων
  • Ιδανικό βάρος
  • ΟΧΙ αλλεργία στα τρόφιμα
  • Υγιής καρδιά
  • Εξαιρετική κατάσταση δέρματος και τριχώματος (τρίχωμα -Yorkshire Terrier)
  • Υψηλή θρεπτική αξία και πεπτικότητα
  • Ισορροπημένα συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα
  • Διατήρηση υγιών δοντιών
  • Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος
  • Βέλτιστο μέγεθος κροκέτας

Brand

Kennels' Favourite

Κατηγορία Τροφής

Super Premium

Μέγεθος σκύλου

Μικρό έως 10kg

Στάδια Ζωής

Ηλικιωμένα

Βάρος

1.5kg

Γεύση

Πάπια, Πουλερικά

Ενημέρωση - Πληροφορίες

Kennels’ Favourite Petit Senior super premium (χωρίς γλουτένη σίτου) ξηρά τροφή για ηλικιωμένους σκύλους μικρόσωμων φυλών.
H Kennels’ Favourite Petit Senior έχει αναπτυχθεί ειδικά για ηλικιωμένους μίνι σκύλους με τη βοήθεια διεθνώς αναγνωρισμένων Ολλανδών ειδικών στην κτηνιατρική διατροφή. Στην περίπτωση των μίνι σκύλων η διαδικασία γήρανσης μπορεί να ξεκινήσει πολύ αργά. Τα σκυλιά των ράτσων μου είναι γνωστά για τη μακροζωία τους. είναι γνωστό ότι ζουν εδώ και 16 χρόνια. Οι ηλικιωμένοι μίνι-σκύλοι είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στο να παχύνουν γρήγορα, το οποίο μπορεί να μειώσει το προσδόκιμο ζωής τους λόγω του υψηλού κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου, διαβήτη σακχάρου και καρδιακής ανεπάρκειας. H Kennels’ Favourite Petit Senior έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ουσίες υψηλής ενέργειας και έχει αναπτυχθεί ειδικά για τον έλεγχο του σωματικού βάρους των μεγαλύτερων σκύλων μίνι. H Kennels’ Favourite Petit Senior έχει επίσης αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι τα γερασμένα μίνι σκυλιά συχνά αναπτύσσουν οστεοαρθρίτιδα και καρδιακή ανεπάρκεια. Λόγω του μεγέθους της γνάθου τους, οι μίνι-σκύλοι έχουν πυκνά δόντια και για το λόγο αυτό είναι πιο επιρρεπείς στο σχηματισμό οδοντικής πέτρας. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάνουν τα την Kennels’ Favourite Petit Senior απολύτως απαραίτητο για τη γήρανση μίνι σκυλιών.
Kennels’ Favourite Petit Senior καλύπτει όλες τις διατροφικές ανάγκες ενός ώριμου μίνι σκύλου. Το εύκολο στη χρήση, μικρό μέγεθος κομματιού έχει αναπτυχθεί ειδικά για το σαγόνι του μίνι σκύλου.

  • Φόρμουλα «Sensitive», με φόρμουλα Χωρίς γλουτένη σίτου: Η γλουτένη σίτου είναι μια φυτική πρωτεΐνη (γλουτένη), αφομοιώνεται ελάχιστα από τους σκύλους και επίσης προάγει την ανάπτυξη επιβλαβών βακτηρίων στα έντερα υπό την επίδραση που σχηματίζονται οι τοξίνες. H Kennels’ Favourite Petit Senior είναι χωρίς γλουτένη σίτου και προστατεύει από αλλεργικές αντιδράσεις στα τρόφιμα.
  • Έλεγχος βάρους: Οι ηλικιωμένοι μίνι-σκύλοι είναι επιρρεπείς στο να παχύνουν υπερβολικά γρήγορα. Η L-καρνιτίνη απαιτείται για τον μεταβολισμό της μιτοχονδριακής ενέργειας και τη διάσπαση των λιπών στο σώμα. Η βιοτίνη παίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, αλληλεπιδρώντας με την παγκρεατική ορμόνη, την ινσουλίνη. Σταθεροποιεί την περιεκτικότητα σε σάκχαρα στο αίμα και συμμετέχει στη διάσπαση των λιπαρών οξέων και στην καύση του λίπους. Το ιδανικό σωματικό βάρος παρατείνει τη ζωή ενός ηλικιωμένου σκύλου μινιατούρας και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης σοβαρής ασθένειας. H Kennels’ Favourite Petit Senior έχει αναπτυχθεί με σκοπό να διευκολύνει την απώλεια βάρους και να μην επιτρέψει σε έναν σκύλο να ανακτήσει το χαμένο υπερβολικό βάρος.
  • Φόρμουλα «Ευαίσθητο» (Κρέας πάπιας + Έλαιο από σπόρους Borage + Έλαιο σολομού): Ανεξαρτήτως ηλικίας οι μικρές ράτσες είναι χαρακτηριστικά ιδιαίτερα ευαίσθητες και γενετικά προδιατεθειμένες σε αλλεργίες στα συστατικά των τροφίμων. Αποτέλεσμα αυτού είναι η δερματική δερματίτιδα (ευερέθιστο δέρμα) – μια αλλεργική ασθένεια που βιώνουν τα μικρά ζώα.H Kennels’ Favourite Petit Senior βασίζεται στην πρωτεΐνη κρέατος πάπιας – από όλες τις ζωικές πρωτεΐνες μια από τις πιο χρήσιμες και ισορροπημένες ως προς τη θρεπτική αξία και την περιεκτικότητα σε μικροστοιχεία και βιταμίνες. Η πρωτεΐνη του κρέατος πάπιας περιέχει κάλιο, νάτριο, φώσφορο, ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό και άλλα στοιχεία απαραίτητα για το σώμα ενός ζώου. Η πρωτεΐνη κρέατος πάπιας είναι μια από τις πιο πολύτιμες πηγές βιταμινών της ομάδας Β, Β1, Β3, Β6, Β12, ριβοφλαβίνης και φολικού οξέος. Το έλαιο σπόρων μποράγου μειώνει σημαντικά τον βαθμό κνησμού του δέρματος (φαγούρα νικελίου), ερύθημα και αυτοπροκαλούμενες πληγές. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και έτσι ελέγχει την κατάσταση του δέρματος σε περίπτωση ατοπικής δερματίτιδας. Το δραστικό συστατικό του ελαίου από σπόρους μποράγου είναι τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, γάμμα-λινολενικό οξύ (GLA). Ο συνδυασμός πρωτεΐνης κρέατος πάπιας και ελαίου από σπόρους μποράγου διευκολύνει τη μείωση των φλεγμονωδών αντιδράσεων στην περίπτωση της ατοπικής νόσου. Το λάδι σολομού έχει θετική επίδραση στην περίπτωση φλεγμονής του δέρματος.
  • Φόρμουλα «Μακροζωία»: Το EPA+DHA αυξάνει την ανοσία, μειώνει τον κίνδυνο επικίνδυνων ασθενειών και έχει θετική επίδραση στη λειτουργία του εγκεφάλου. Το φυσικό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών (βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού) προστατεύει τα κύτταρα από τη δραστηριότητα των ελεύθερων ριζών. Υψηλό επίπεδο βιταμίνης Ε προσφέρει προστασία από καρκίνο, νεφρική ανεπάρκεια και νοητική έκπτωση. Η χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη μειώνει την παραγωγή αμμωνίας, διευκολύνοντας έτσι τη λειτουργία των νεφρών και του ήπατος. Ταυτόχρονα διατηρεί τη μυϊκή μάζα. Το χαμηλό επίπεδο νατρίου (Na) διευκολύνει τη λειτουργία της καρδιάς και προστατεύει από την καρδιακή ανεπάρκεια. Το χαμηλό επίπεδο φωσφόρου (P) μειώνει τον κίνδυνο ηπατικής ανεπάρκειας.Η υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες υψηλού ιξώδους διευκολύνει τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης σακχαροδιαβήτη, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για το μεταβολισμό και βελτιώνοντας τη συνοχή των κοπράνων. Βιοτίνηεμπλέκεται στην παραγωγή γλυκοκινασών – ουσιών που ενεργοποιούν το μεταβολισμό της γλυκόζης. Η γλυκοκινάση παράγεται στο ίδιο σημείο στο ήπαρ όπου αποθηκεύεται η βιοτίνη. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους διαβητικούς, οι οποίοι έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε γλυκοκινάση στο ήπαρ. Η βιοτίνη παίζει επίσης έναν όχι ασήμαντο ρόλο στη σύνθεση γλυκογόνων, δηλαδή υδατανθράκων που συσσωρεύονται στο ήπαρ και τους μύες, καθώς και στην πρόσληψη αυτών των αποθεμάτων και σε αυτό που ονομάζεται γλυκονεογένεση, μια διαδικασία κατά την οποία 16 από τα 22 αμινοξέα μετατρέπονται σε γλυκόζη. . Με αυτόν τον τρόπο η βιοτίνη σταθεροποιεί την περιεκτικότητα σε σάκχαρα στο αίμα. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε βιοτίνη K’F . H Kennels’ Favourite Petit Senior βελτιώνει σημαντικά τον μεταβολισμό της γλυκόζης σε σκύλους που πάσχουν από διαβήτη.
  • Προστατευτικοί παράγοντες Chondro (έλαιο σολομού, χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη): Έχουν θετική επίδραση στις αρθρώσεις και προάγουν την αποκατάσταση του χόνδρου. Αυξήστε την παροχή νερού στον χόνδρο, ενισχύοντας έτσι τις λιπαντικές ιδιότητες των αρθρώσεων. Συμμετέχουν σε αντιφλεγμονώδεις διεργασίες και έτσι μειώνουν τον πόνο στις αρθρώσεις. Δώστε στον χόνδρο ευελιξία, ελαστικότητα και ανθεκτικότητα. Αποκλείστε την αποσύνθεση και την καταστροφή του χόνδρου. Έχουν θετική επίδραση σε περίπτωση φλεγμονής του δέρματος.
  • Ortho Protective System: Μειώνει τον πολλαπλασιασμό των στοματικών βακτηρίων, μειώνει τον βαθμό της οδοντικής πλάκας και το σχηματισμό οδοντικής πέτρας. Διευκολύνει την κάλυψη της κακοσμίας του στόματος και, χαρακτηριστικά, καταστέλλει την παραγωγή αναερόβιων βακτηρίων από σουλφονωμένα πτητικά λιπαρά οξέα. Σχηματίζει ιζήματα ιόντων ασβεστίου διαλυμένα στο σάλιο, έτσι ώστε το ασβέστιο να μην είναι πλέον διαθέσιμο για εντοπισμό στην οδοντική πλάκα και για σχηματισμό οδοντικής πέτρας.
  • Καρδιοπροστασία και θεραπεία (ταυρίνη + L-καρνιτίνη): ο συνδυασμός ταυρίνης και L-καρνιτίνης θα θεραπεύσει την μυοκαρδιοπάθεια. Η ταυρίνη (2-αμινοαιθανο-θειικό οξύ) είναι ένα οργανικό οξύ που σχηματίζεται από μεθειονίνη και κυστεΐνη και είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία της καρδιάς. Η ταυρίνη παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του καρδιακού μυός. Η L-καρνιτίνη βοηθά στην ομαλοποίηση της λειτουργίας του καρδιακού μυός. Όταν προστίθεται στα τρόφιμα, ο συνδυασμός ταυρίνης + L-καρνιτίνης βοηθά στην προστασία του ζώου από καρδιακές παθήσεις. Χάρη στην Kennels’ Favourite Petit Senior όλοι όσοι πάσχουν από μυοκαρδιοπάθεια μπορεί να αφαιρεθούν με επιτυχία τη φαρμακευτική αγωγή.
  • Φόρμουλα «Digestive Health», εμπλουτισμένη με Πρεβιοτικά (MOS+FOS): Υποστηρίζει την ανάπτυξη ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο. Ενθαρρύνει την περισταλτική κίνηση, ασκώντας θετική επίδραση στη δραστηριότητα του εντέρου και την εκκένωση. Προστατεύει το έντερο από παθογόνα βακτήρια.
  • EPA+DHA (Ωμέγα-3 Πολυακόρεστα Λιπαρά Οξέα): Παρέχουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και τη συντήρηση του δέρματος. Μειώστε τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις που μπορεί να εμφανιστούν κατά την ανάπτυξη ατοπικών ασθενειών και οστεοαρθρίτιδας. Τα ωμέγα-6 και -3 λιπαρά οξέα υπάρχουν στην ιδανική αναλογία 5:1.
  • Ιδιαίτερα εύπεπτες πρωτεΐνες: Εξασφαλίζει τη βέλτιστη πέψη και την αποτελεσματική μετατροπή των θρεπτικών συστατικών, αποτρέποντας τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα τρόφιμα.
  • Φυσικό Αντιοξειδωτικό Μίγμα: Μειώνει τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών, οι οποίες παίζουν ρόλο στην ανάπτυξη και εξέλιξη του καρκίνου και της νεφρικής ανεπάρκειας. Αντιστρέφει την σχετιζόμενη με την ηλικία μείωση των δομών των ιστών.
  • Έλεγχος οσμών: Το εκχύλισμα Yucca schidigera, το οποίο περιέχει τις λεγόμενες φυσικές σαπωνίνες, μειώνει το σχηματισμό αλατόπετρας (αμμωνία, ουρία, νιτρώδη και νιτρικά) και μειώνει την εξαγωγή επιβλαβών αερίων και τη δυσάρεστη οσμή των κοπράνων και των ούρων. Επιπλέον, βελτιώνει χάρη στο εκχύλισμα Yucca schidigera την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών από την οποία επηρεάζεται θετικά η εντερική χλωρίδα. Ένας αποτελεσματικός συνδυασμός ειδικών βιταμινών υποστηρίζει την οπτική ικανότητα και βοηθά στην πρόληψη της μείωσης της οπτικής ικανότητας λόγω της γήρανσης.
  • Επίπεδο υγρασίας 8%: Αποτρέπει την ανάπτυξη κακοήθων βακτηρίων και έτσι προστατεύει την τροφή από τη σήψη, διασφαλίζοντας ότι τα συστατικά έχουν μέγιστη αντοχή στην αποσύνθεση.

Κυνολογικά » . Αγαπημένο . ® .. Το Petit Senior χαρακτηρίζεται από καλή πεπτικότητα. Αυτό δημιουργεί μια βέλτιστη ευκαιρία για πρόσληψη της διατροφής. Επομένως, ο μίνι σκύλος σας χρειάζεται μόνο μικρές ποσότητες τροφής, κάτι που επίσης μειώνει την ποσότητα των κοπράνων. Η δομή της τροφής διασφαλίζει ότι τα δόντια και τα ούλα είναι πιο δυνατά και καθαρότερα. Η μεγάλη ποσότητα βιταμινών και μικροστοιχείων ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Όλες οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι εγγυημένα για την ιδανική κατάσταση για τον ενήλικο σκύλο σας. Χάρη στηνKennels’ Favourite Petit Senior ακόμα και σε μεγάλη ηλικία το κατοικίδιό σας θα δείχνει ακαταμάχητο!

Σύνθεση

Αφυδατωμένο κρέας πάπιας, νεαρός αραβόσιτος, ρύζι, πίτουρο ρυζιού, λίπος πουλερικών (συντηρημένο με μικτές τοκοφερόλες, φυσική πηγή βιταμίνης Ε), γλουτένη αραβοσίτου, αποξηραμένος πολτός τεύτλων (πλούσιος σε πηκτίνες), εκχυλισμένα φασόλια (ψητά), υδρολυμένη πρωτεΐνη κοτόπουλου, Μέταλλα, καθαρές φυτικές ίνες (κυτταρίνη), καθαρό έλαιο σολομού Premium, μαγιά (φυσική πηγή μαννανολιγοσακχαριτών (Prebiotic MOS)), σκόνη ολικής αυγής, ινουλίνη (εκχύλισμα από ρίζα κιχωρίου, πηγή φρουκτοολιγοσακχαριτών (FOS)), μαννανολιγοσακχαρίτες (PrebioticOS) , Εκχύλισμα καρκινοειδών και μαλακίων (πηγή γλυκοζαμίνης), έλαιο σπόρων μποράγου (εξευγενισμένο), εκχύλισμα Macleaya Cordata, εκχύλισμα Yucca Schidigera, θειική χονδροϊτίνη

Αντιοξειδωτικά: Με ουσία που μειώνει την οξείδωση ισχυρό εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε) φυσικής προέλευσης (από φυτικά έλαια ).
Τα προϊόντα πληρούν τις απαιτήσεις όπως αναφέρονται από την AAFCO, την NRC και την FEDIAF. Δεν προστίθενται τεχνητές γεύσεις ή χρώματα.

Θερμιδικό Περιεχόμενο

Αναλυτικά
συστατικά (kg)
Διατροφικά
πρόσθετα (kg)
Υγρασία
Ακατέργαστη πρωτεΐνη
Ακατέργαστη λίπος
Ακατέργαστη τέφρα
Ακατέργαστες ίνες
Ασβέστιο (Ca)
Φώσφορος (P)
Νάτριο (Na)
Μαγνήσιο (Mg)
Κάλιο (K)
Λυσίνη
Μεθειονίνη
Κυστίνη
Τρεονίνη
Τρυπτοφάνη
γ-λινολενικό (ω3)
Λινολεϊκό οξύ (ω6)
α- L ω3)
Αραχιδονικό οξύ (ω6)
EPA (ω3)
εικοσαπεντανοϊκό οξύ
DHA (ω3)
δοκοσαεξανοϊκό οξύ
Υδατάνθρακες
8,00 %
20,0 %
12,0 %
5,50 %
4,50 % 0,90
g 0,70
g 1,00
g 1,40
g 8,00
g
9,80 g
4,10 g
3,10 g
7,50 g
4,20 g 0,70 g
0,20 g 2
Βιταμίνη Α
Βιταμίνη D3
Βιταμίνη Ε
Βιταμίνη Κ3
Βιταμίνη Β1
Βιταμίνη Β2
Νιασίνη
Παντοθενικό οξύ
Βιταμίνη Β6
Βιταμίνη Β12
Βιοτίνη
Χλωριούχος Χολίνη
Φολικό οξύ
Βιταμίνη C
L-Καρνιτίνη
Ταυρίνη
14.000 IU
1.400 IU
600 mg
1,50 mg
6,70 mg
10,1 mg
42,0 mg
19,0 mg
3,80 mg
56,0 μg
375 μg
758 mg
0,90 mg
19,0 mg
100
mg 1.

 

Ενεργειακή Αξία 3989 Kcal/kg [16,8 MJ/kg]

Βιταμίνες:
Βιταμίνη Α (οξικός ρετινυλεστέρας)
Βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη)
Βιταμίνη Ε (all-rac-άλφα-τοκοφερόλη)
βιταμίνη Κ3 (διθειώδες νικοτιναμίδιο μεναδιόνης)

Ιχνοστοιχεία:
(Zn) Ψευδάργυρος (μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος) 125 mg/kg
(Fe) Σίδηρος (μονοένυδρος θειικός σίδηρος (II)) 71 mg/kg
(Mn) μαγγάνιο (οξείδιο του μαγγανίου (II)) 26 mg/kg
(Cu) Χαλκός (θειϊκός χαλκός (II) πενταένυδρος) 12,5 mg/kg
(Ι) Ιώδιο (άνυδρο ιωδικό ασβέστιο) 1,30 mg/kg
(Se) Σελήνιο (σεληνικό νάτριο) 0,30 mg/kg

Τεχνολογικά πρόσθετα:
Λεκιθίνη 3.000 mg/kg

Αισθητήρια πρόσθετα:
Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού 100 mg/kg
Εκχύλισμα κατιφέ (Tagetes erecta) (πηγή λουτεΐνης) 100 mg/kg

Σίτιση

Επειδή κάθε σκύλος έχει διαφορετικές απαιτήσεις, οι συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως οδηγός. Αυτός είναι μόνο ένας οδηγός, καθώς οι απαιτήσεις ενός μεμονωμένου σκύλου θα ποικίλλουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες όπως η φυλή, το επίπεδο δραστηριότητας, ο μεταβολισμός, η ηλικία και το περιβάλλον. Οι ποσότητες τροφοδοσίας πρέπει να προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν στις ατομικές απαιτήσεις του σκύλου σας. Η ποσότητα της τροφής είναι η καλύτερη για να χωριστεί σε τρία (3) γεύματα την ημέρα. Όταν ταΐζετε για πρώτη φορά εισάγετε τα Kennels` . Αγαπημένο . ® σταδιακά σε διάστημα 4 έως 10 ημερών. Πάντα να δίνετε στον σκύλο σας τροφή και νερό σε καθαρά μπολ. Βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας έχει πάντα φρέσκο ​​και διαθέσιμο πόσιμο νερό δίπλα στο φαγητό. Το μπολ με νερό πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά 1-2 φορές την ημέρα και να γεμίζεται με φρέσκο ​​πόσιμο νερό.

  Gewicht  
   Dagrantsoen
1 κιλό 45 – 50 γρ
2 κιλά 60 – 65 γρ
3 κιλά 80 – 90 γρ
4 κιλά 100 – 120 γρ
5 κιλά 120 – 135 γρ

 

Συμβουλές Αποθήκευσης

Ενώ η ξηρή τροφή δεν θα αλλοιωθεί τόσο γρήγορα όσο άλλα είδη τροφίμων, δεν διαρκεί επ’ αόριστον. Φροντίζετε πάντα να χρησιμοποιείτε τέτοια τρόφιμα πριν από την ημερομηνία λήξης. Διατηρήστε το φαγητό στεγνό και αποθηκεύστε το μέσα στη σακούλα που μπήκε. σχεδιάζουμε τις σακούλες για να αντιστέκονται στην υγρασία και τη ροή αέρα. Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε μια μεγάλη σακούλα με τροφή για σκύλους ή γάτες είναι να τοποθετήσετε την αρχική σακούλα μέσα σε ένα καθαρό πλαστικό δοχείο ή δοχείο με ασφαλές καπάκι. Μην αποθηκεύετε ξηρά τρόφιμα σε χώρους με υγρασία, καθώς οι υγρές συνθήκες θα επιταχύνουν την αλλοίωση. Πάντα να τυλίγετε το επάνω μέρος της τσάντας σφιχτά προς τα κάτω και να το σφίγγετε με ένα κλιπ. Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συνιστά στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να διατηρούν ξηρές τροφές και λιχουδιές σε σημεία που δεν υπερβαίνουν τις 23° C (βαθμοί Κελσίου) ή 74° F (βαθμοί Φαρενάιτ).  

Η Εταιρία

Η Prof Pet Corporation σας παρουσιάζει τα καλύτερα ολλανδικά προϊόντα για κατοικίδια.

Οι επωνυμίες είναι KIS-KIS, PRO-VET και Kennels’ Favourite. Η Prof Pet Corporation είναι ένας διεθνής οργανισμός με παρουσία σε πολλές χώρες. Οι τροφές της Prof Pet Corporation για κατοικίδια είναι το αποτέλεσμα μιας πληθώρας εμπειρίας και γνώσεων από τους καλύτερους επαγγελματίες της Ολλανδίας στους τομείς τόσο της παραγωγής τροφίμων όσο και της τεχνογνωσίας των τροφίμων.

Τα προϊόντα KiS-KiS, PRO-VET και Kennels’ Favorite είναι αποκλειστικά κατασκευασμένα και συσκευασμένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου:

– Non-GMO (Certified by SGS based on EU regulations related to Non-GMO, including Directive 2001/18/EC and regulations 1829/2003 and 1830/2003);
– NEN ISO 9001 (International quality standards for managing systems of standards for the development and production of pet food);
– IFS (International Food Standards);
– GMP+ (Good Manufactoring Practice);

Η ποιότητα των προϊόντων ικανοποιεί τις απαιτήσεις οργανισμών όπως:
– AAFCO (American Animal Feed Control Officials);
– NRC (National Research Council);
– FEDIAF (European Pet Food Industry Federation).

Όλα τα προϊόντα ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις και  καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών ιδιοκτητών

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Scroll to Top