Kennels’ Favourite Veggie 7kg

Made in Holland

Go Veggie, 100% plan based protein, 100% plan based fats and oils για σκύλους όλων των φυλών και ηλικιών

  • Πλήρης και ισορροπημένη χορτοφαγική ξηρά τροφή
  • Super premium
  • Xωρίς προσθήκη σιταριού για να προάγει μια εξαιρετική πέψη, συμπληρώνεται με βασικές βιταμίνες, μέταλλα και έλαια.
  • Δεν προστίθενται χρωστικές, συντηρητικά ή αρώματα.

Brand

Kennels' Favourite

Κατηγορία Τροφής

Super Premium

Μέγεθος σκύλου

All Breed, Μικρό έως 10kg, Μεσαίο έως 25kg, Μεγάλο 25kg+

Στάδια Ζωής

Ανάπτυξης, Ενήλικα, Ηλικιωμένα

Βάρος

7.5kg

Γεύση

Λαχανικά

Ενημέρωση - Πληροφορίες

Formula «Sensitive», formulated Wheat Gluten-Free

Φόρμουλα «Sensitive», με σύνθεση χωρίς γλουτένη σίτου: Η γλουτένη σίτου είναι μια φυτική πρωτεΐνη (γλουτένη), αφομοιώνεται ελάχιστα από τους σκύλους και επίσης προάγει την ανάπτυξη επιβλαβών βακτηρίων στα έντερα κάτω από τα οποία σχηματίζονται οι τοξίνες. Το προϊόν είναι χωρίς γλουτένη σιταριού και προστατεύει από αλλεργικές αντιδράσεις στα τρόφιμα. Αυτή η τροφή έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ζωικές πρωτεΐνες, χρήσιμες και ισορροπημένες από άποψη θρεπτικής αξίας και μικροστοιχείων και βιταμινών

Formula «Digestive Health», Prebiotic Mannanoligosaccharides and Fructooligisaccharides (MOS+FOS)

Φόρμουλα «Digestive Health», Πρεβιοτικοί Μαννανολιγοσακχαρίτες και Φρουκτοολιγοσακχαρίτες (MOS+FOS): Υποστηρίζει την ανάπτυξη ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο. Ενθαρρύνει την περισταλτική κίνηση, ασκώντας θετική επίδραση στη δραστηριότητα του εντέρου και την εκκένωση. Προστατεύει το έντερο από παθογόνα βακτήρια.

Cardio Protective Effect

Καρδιοπροστατευτικό αποτέλεσμα: Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε ταυρίνη. Η ταυρίνη (2-αμινοαιθανοσουλφονικό οξύ) είναι ένα οργανικό οξύ που σχηματίζεται από μεθειονίνη και κυστεΐνη και είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία της καρδιάς. Η ταυρίνη παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του καρδιακού μυός. Η προσθήκη του στην τροφή βοηθά στην προστασία του ζώου από καρδιακές παθήσεις.

Low in Sodium (Na)

Χαμηλό σε νάτριο (Na): Αντιμετωπίζει την υπέρταση.

Low in Arachidonic Acid (ω6)

Χαμηλό σε αραχιδονικό οξύ (ω6): Μειώνει την παραγωγή προφλεγμονωδών εικοσανοειδών.

Improvement of Kidneys and Liver Function

Βελτίωση των νεφρών και της ηπατικής λειτουργίας: Η χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη 23% (13g/MJ) μειώνει την παραγωγή αμμωνίας, διευκολύνοντας έτσι τη λειτουργία των νεφρών και του ήπατος. Ταυτόχρονα διατηρεί τη μυϊκή μάζα. Χαμηλό επίπεδο φωσφόρου (P) + Υψηλό επίπεδο βιταμίνης Ε μειώνει τον κίνδυνο ηπατικής και νεφρικής ανεπάρκειας. Χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο (Na) για τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και την καλή διατήρηση της νεφρικής λειτουργίας.

Highly Digestible Proteins

Ιδιαίτερα εύπεπτες πρωτεΐνες: Εξασφαλίζουν τη βέλτιστη πέψη και την αποτελεσματική μετατροπή των θρεπτικών συστατικών, αποτρέποντας τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις

Natural Antioxidant Mixture

Φυσικό Αντιοξειδωτικό Μίγμα: Μειώνει τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών, οι οποίες παίζουν ρόλο στην ανάπτυξη και εξέλιξη του καρκίνου και της νεφρικής ανεπάρκειας.

Moisture Level 8%

Αποτρέπει την ανάπτυξη κακοηθών βακτηρίων και έτσι προστατεύει την τροφή από τη σήψη, διασφαλίζοντας ότι τα συστατικά έχουν μέγιστη αντοχή στην αποσύνθεση.

Σύνθεση

Γλουτένη καλαμποκιού, ρύζι, πίτουρο ρυζιού, μαργαριτάρι, αρακά κήπου, νεαρό καλαμπόκι, μεταλλικές ουσίες, ηλιέλαιο, αλεσμένος λιναρόσπορος, αφυδατωμένος πολτός τεύτλων (πλούσιος σε πηκτίνες), αφυδατωμένη αδρανής μαγιά Saccharomyces Cerevisiae (Φυσική πηγή Mannanoligore 0,15%), Υδρολυμένο Εκχύλισμα Μαγιάς, Καθαρισμένες Φυτικές Ίνες (Κυτταρίνη), Αφυδατωμένο Εκχύλισμα Ρίζας Κιχωρίου (Φυσική πηγή ινουλίνης και φρουκτοολιγοσακχαριτών (Πρεβιοτικό FOS 0,095%).

Αντιοξειδωτικά: Με οξειδωτική ουσία ισχυρό εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλη (Βιταμίνη Ε) φυσικής προέλευσης (από φυτικά έλαια).

Τα προϊόντα πληρούν τις απαιτήσεις όπως αναφέρονται από την AAFCO, την NRC και την FEDIAF.

Δεν προστίθενται τεχνητές γεύσεις ή χρώματα.

Θερμιδικό Περιεχόμενο

Αναλυτικά
συστατικά (kg)
Διατροφικά
πρόσθετα (kg)
Υγρασία
Ακατέργαστη πρωτεΐνη
Ακατέργαστη λίπος
Ακατέργαστη τέφρα
Ακατέργαστες ίνες
Ασβέστιο (Ca)
Φώσφορος (P)
Νάτριο (Na)
Μαγνήσιο (Mg)
Κάλιο (K)
Λυσίνη
Μεθειονίνη
Κυστίνη
Τρεονίνη
Τρυπτοφάνη
Λινολεϊκό οξύ (ω6)
α-Λινολενικό οξύ (ω3)
Αραχιδικό )
Υδατάνθρακες
8,00 %
23,0 %
9,00 %
6,90 %
3,10 %
1,05 %
0,85 % 2,50
γραμ. 1,60
γραμ. 6,30
γραμ.  11,3
γραμ  .
5,50 γραμ
.
Βιταμίνη Α
Βιταμίνη D3
Βιταμίνη Ε
Βιταμίνη Κ3
Βιταμίνη Β1
Βιταμίνη Β2
Νιασίνη
Παντοθενικό οξύ
Βιταμίνη Β6
Βιταμίνη Β12
Βιοτίνη
Χλωριούχος Χολίνη
Φολικό οξύ
Βιταμίνη C
Ταυρίνη
15.000 IU
1.500 IU
150 mg
1,60 mg
7,20 mg
10,8 mg
45,0 mg
20,0 mg
4,10 mg
60,0 μg
400 μg
800 mg
1,00 mg
62,0 mg
500 mg

Ενεργειακή Αξία 3628 Kcal/kg [15,2 MJ/kg]

Βιταμίνες:
Βιταμίνη Α (οξικός ρετινυλεστέρας)
Βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη)
Βιταμίνη Ε (all-rac-άλφα-τοκοφερόλη)
βιταμίνη Κ3 (διθειώδες νικοτιναμίδιο μεναδιόνης)

Ιχνοστοιχεία:
(Zn) Ψευδάργυρος (μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος) 135 mg/kg
(Fe) Σίδηρος (μονοένυδρος θειικός σίδηρος (II)) 76 mg/kg
(Mn) Μαγγάνιο (οξείδιο του μαγγανίου (II)) 28 mg/kg
(Cu) Χαλκός (θειϊκός χαλκός (II) πενταένυδρος) 13,5 mg/kg
(Ι) Ιώδιο (άνυδρο ιωδικό ασβέστιο) 1,30 mg/kg
(Se) Σελήνιο (σεληνικό νάτριο) 0,30 mg/kg

Σίτιση

Επειδή κάθε σκύλος έχει διαφορετικές απαιτήσεις, οι συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως οδηγός. Αυτός είναι μόνο ένας οδηγός, καθώς οι απαιτήσεις ενός μεμονωμένου σκύλου θα ποικίλλουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες όπως η φυλή, το επίπεδο δραστηριότητας, ο μεταβολισμός, η ηλικία και το περιβάλλον. Οι ποσότητες τροφοδοσίας πρέπει να προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν στις ατομικές απαιτήσεις του σκύλου σας. Η ποσότητα της τροφής είναι καλύτερο να χωριστεί σε δύο γεύματα την ημέρα. Όταν ταΐζετε για πρώτη φορά την τροφή, χορηγήστε την σταδιακά σε διάστημα 4 έως 10 ημερών. Η ποσότητα της τροφής είναι καλύτερο να χωριστεί σε δύο γεύματα την ημέρα, με διαφορά περίπου 8 ωρών. Πάντα να δίνετε στον σκύλο σας τροφή και νερό σε καθαρά μπολ. Βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας έχει πάντα φρέσκο ​​και διαθέσιμο πόσιμο νερό δίπλα στο φαγητό. Το μπολ με νερό πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά 1-2 φορές την ημέρα.

Σωματικό βάρος Καθημερινή μερίδα
2 κιλά 57 γρ
5 κιλά 112 γρ
10 κιλά 190 γρ
20 κιλά 320 γρ
30 κιλά 433 γρ
>50 κιλά 10 g/kg

Συμβουλές Αποθήκευσης

Ενώ η ξηρή τροφή δεν θα αλλοιωθεί τόσο γρήγορα όσο άλλα είδη τροφίμων, δεν διαρκεί επ’ αόριστον. Φροντίζετε πάντα να χρησιμοποιείτε τέτοια τρόφιμα πριν από την ημερομηνία λήξης. Διατηρήστε το φαγητό στεγνό και αποθηκεύστε το μέσα στη σακούλα που μπήκε. σχεδιάζουμε τις σακούλες για να αντιστέκονται στην υγρασία και τη ροή αέρα. Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε μια μεγάλη σακούλα με τροφή για σκύλους ή γάτες είναι να τοποθετήσετε την αρχική σακούλα μέσα σε ένα καθαρό πλαστικό δοχείο ή δοχείο με ασφαλές καπάκι. Μην αποθηκεύετε ξηρά τρόφιμα σε χώρους με υγρασία, καθώς οι υγρές συνθήκες θα επιταχύνουν την αλλοίωση. Πάντα να τυλίγετε το επάνω μέρος της τσάντας σφιχτά προς τα κάτω και να το σφίγγετε με ένα κλιπ. Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συνιστά στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να διατηρούν ξηρές τροφές και λιχουδιές σε σημεία που δεν υπερβαίνουν τις 23° C (βαθμοί Κελσίου) ή 74° F (βαθμοί Φαρενάιτ).  

Η Εταιρία

Η Prof Pet Corporation σας παρουσιάζει τα καλύτερα ολλανδικά προϊόντα για κατοικίδια.

Οι επωνυμίες είναι KIS-KIS, PRO-VET και Kennels’ Favourite. Η Prof Pet Corporation είναι ένας διεθνής οργανισμός με παρουσία σε πολλές χώρες. Οι τροφές της Prof Pet Corporation για κατοικίδια είναι το αποτέλεσμα μιας πληθώρας εμπειρίας και γνώσεων από τους καλύτερους επαγγελματίες της Ολλανδίας στους τομείς τόσο της παραγωγής τροφίμων όσο και της τεχνογνωσίας των τροφίμων.

Τα προϊόντα KiS-KiS, PRO-VET και Kennels’ Favorite είναι αποκλειστικά κατασκευασμένα και συσκευασμένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου:

– Non-GMO (Certified by SGS based on EU regulations related to Non-GMO, including Directive 2001/18/EC and regulations 1829/2003 and 1830/2003);
– NEN ISO 9001 (International quality standards for managing systems of standards for the development and production of pet food);
– IFS (International Food Standards);
– GMP+ (Good Manufactoring Practice);

Η ποιότητα των προϊόντων ικανοποιεί τις απαιτήσεις οργανισμών όπως:
– AAFCO (American Animal Feed Control Officials);
– NRC (National Research Council);
– FEDIAF (European Pet Food Industry Federation).

Όλα τα προϊόντα ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις και  καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών ιδιοκτητών

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Scroll to Top