Kennels’ Favourite Adult Dog 4kg

Made in Holland

Super Premium ποιότητα

Πηγές πρωτεΐνης : 78% Ζωικής προέλευσης (πουλερικά) και 22% φυτικής προέλευσης

Ξηρά τροφή για ενήλικους και ηλικιωμένους σκύλους όλων των φυλών

Ειδικά σχεδιασμένη και ισορροπημένη τροφή

  • Σύνθεση χωρίς σιτάρι (γλουτένη)
  • Με προσθήκη ταυρίνης (1000 mg/kg), περιορισμένη περιεκτικότητα σε νάτριο (Na) 0,24% για καλή υποστήριξη της καρδιάς
  • Συμπεριλαμβάνει λαχανικά (μπιζέλια) και φύκια
  • Με ρύζι και αποξηραμένη πατάτα
  • Υποστηρίζει υγιές τρίχωμα και κατάσταση δέρματος
  • Υποστηρίζει την υγεία του εντέρου
  • Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Βοηθά στην υποστήριξη της υγείας των αρθρώσεων

Brand

Kennels' Favourite

Κατηγορία Τροφής

Super Premium

Μέγεθος σκύλου

All Breed, Μικρό έως 10kg, Μεσαίο έως 25kg, Μεγάλο 25kg+

Στάδια Ζωής

Ενήλικα

Βάρος

4kg

Γεύση

Πουλερικά

Ενημέρωση - Πληροφορίες

Η Adult Dog είναι μια πλήρης και ισορροπημένη ξηρά τροφή χωρίς γλουτένη σίτου, σούπερ premium, για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών. Διατροφή για καλό πεπτικό και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Βοηθά στην υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας των αρθρώσεων. Με πρόσθετη ταυρίνη και χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας της καρδιάς. Πηγές πρωτεΐνης: 78% ζωικής προέλευσης (πουλερικά) και 22% φυτικής προέλευσης. Έχει αναπτυχθεί με τη συμμετοχή των καλύτερων Ολλανδών ειδικών στον τομέα της κτηνιατρικής διατροφής. Σύνθεση από αγνά συστατικά και χωρίς τεχνητά συμπληρώματα. Ο σκύλος σας θα απολαύσει πραγματικά τη φυσική γεύση της τροφής η οποία βασίζεται σε πουλερικά, ρύζι και παράγεται σύμφωνα με αυστηρά ολλανδικά πρότυπα ποιότητας. Λόγω αυτής της τροφής ο μεταβολισμός του σκύλου σας θα βελτιωθεί,  απόδειξη η οποία θα είναι τα πολύ συμπαγή κόπρανα, υποδεικνύοντας ότι τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά έχουν απορριφθεί. Είναι ιδανική τροφή για σκύλους με ακράτεια κοπράνων (encopresis) ή για σκύλους με χαλαρά κόπρανα. Ένα πραγματικό Super Premium φαγητό, κατάλληλο για ενήλικους σκύλους

Formula «Sensitive», formulated Wheat Gluten-Free

Φόρμουλα «Sensitive», με σύνθεση χωρίς γλουτένη σίτου: Η γλουτένη σίτου είναι μια φυτική πρωτεΐνη (γλουτένη), αφομοιώνεται ελάχιστα από τους σκύλους και επίσης προάγει την ανάπτυξη επιβλαβών βακτηρίων στα έντερα κάτω από τα οποία σχηματίζονται οι τοξίνες. Το προϊόν είναι χωρίς γλουτένη σιταριού και προστατεύει από αλλεργικές αντιδράσεις στα τρόφιμα. Αυτή η τροφή έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ζωικές πρωτεΐνες, χρήσιμες και ισορροπημένες από άποψη θρεπτικής αξίας και μικροστοιχείων και βιταμινών

Chondro Protective Agents (Salmon Oil, Chondroitin and glucosamine)

Χονδροπροστατευτικοί παράγοντες (έλαιο σολομού, χονδροϊτίνη γλυκοζαμίνη): Έχει θετική επίδραση στις αρθρώσεις, βοηθάει στην αποκατάσταση του χόνδρινου ιστού και αποτρέπει τη φθορά των αρθρώσεων. Αυξάνει τη ροή του νερού στον ιστό του χόνδρου, ενισχύοντας έτσι τις λιπαντικές ιδιότητες των αρθρώσεων. Βοηθάει στις αντιφλεγμονώδεις διεργασίες και με αυτόν τον τρόπο ανακουφίζει  τον πόνο στις αρθρώσεις. Δίνει ευελιξία, ελαστικότητα και δύναμη στον ιστό του χόνδρου. Εμποδίζει την υποβάθμιση και την καταστροφή του χόνδρινου ιστού και έχει θετική επίδραση στη φλεγμονή του δέρματος. Η γλυκοζαμίνη διεγείρει τη σύνθεση υγιούς ιστού, χόνδρου και  αρθρικού υγρού, ενός ευαίσθητου λιπαντικού των αρθρώσεων. Η γλυκοζαμίνη είναι ένα πραγματικό δομικό υλικό αρθρώσεων και   ισχυρός “συλλέκτης” μορίων νερού, παρέχει δύναμη και ελαστικότητα στον χόνδρο της άρθρωσης. Η χονδροϊτίνη διατηρεί το δεσμευμένο με γλυκοζαμίνη νερό στον χόνδρο, δημιουργώντας έτσι ένα είδος ελαστικού αποσβεστήρα κραδασμών. Με αυτόν τον τρόπο η αναζωογόνηση της άρθρωσης και η προστασία της από τη φθορά γίνεται προς δύο κατευθύνσεις, μειώνοντας τον κίνδυνο αρθρίτιδας.

Cardio Protective Effect

Καρδιοπροστατευτικ προστασία . Η Adult Dog παρέχει καρδιοπροστατευτική προστασία χάρη στην εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε ταυρίνη. Η ταυρίνη (2-αμινοαιθανο-θειικό οξύ) είναι ένα οργανικό οξύ που σχηματίζεται από μεθειονίνη και κυστεΐνη και είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία της καρδιάς. Η ταυρίνη παίζει ουσιαστικό ρόλο στη λειτουργία του καρδιακού μυός. Η επιπλέον προσθήκη ταυρίνης υποστηρίζει τη λειτουργία της καρδιάς και βοηθά στην πρόληψη καρδιακών παθήσεων. Οι μεγαλόσωμες ράτσες σκύλων είναι πιο επιρρεπείς σε παθήσεις των καρδιακών μυών. Η Adult Dog περιέχει επιπλέον ταυρίνη, επομένως είναι ιδιαίτερα καλή για ενήλικους σκύλους μεγαλύτερων φυλών. Η ταυρίνη παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του καρδιακού μυός.

Formula Musculoskeletal System

Φόρμουλα «Μυοσκελετικού Σύστηματος»: Η ιδανική ισορροπία ασβεστίου (Ca) και φωσφόρου (P) βοηθά στην ανάπτυξη γερών δοντιών και οστών.

Formula «Digestive Health», enriched with Prebiotics (MOS+FOS)

Φόρμουλα «Digestive Health», εμπλουτισμένη με Πρεβιοτικά (MOS+FOS): Υποστηρίζει την ανάπτυξη ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο. Ενθαρρύνει την περισταλτική κίνηση, ασκώντας θετική επίδραση στη δραστηριότητα του εντέρου και την εκκένωση. Προστατεύει το έντερο από παθογόνα βακτήρια.

EPA+DHA (Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids)

Βοηθάει στη λειτουργία του ανοσοποιητικού και τη συντήρηση του δέρματος. Μειώνει τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις που μπορεί να εμφανιστούν κατά την ανάπτυξη ατοπικών ασθενειών και οστεοαρθρίτιδας. Τα ωμέγα-6 και -3 λιπαρά οξέα υπάρχουν στην ιδανική αναλογία 5:1.

Highly Digestible Proteins

Ιδιαίτερα εύπεπτες πρωτεΐνες: Εξασφαλίζει τη βέλτιστη πέψη και την αποτελεσματική μετατροπή των θρεπτικών συστατικών, αποτρέποντας τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα τρόφιμα.

Natural Antioxidant Mixture

Φυσικό Αντιοξειδωτικό Μίγμα: Μειώνει τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών, οι οποίες παίζουν ρόλο στην ανάπτυξη και εξέλιξη του καρκίνου και της νεφρικής ανεπάρκειας. Αντιστρέφει την σχετιζόμενη με την ηλικία μείωση των δομών των ιστών.

Moisture Level 8%

Αποτρέπει την ανάπτυξη κακοηθών βακτηρίων και έτσι προστατεύει την τροφή από τη σήψη, διασφαλίζοντας ότι τα συστατικά έχουν μέγιστη αντοχή στην αποσύνθεση.

 Η δομή αυτής της τροφής διατηρεί τα δόντια και τα ούλα καθαρά και τα κάνει πιο δυνατά. Κατάλληλο για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών! Η ειδική φόρμουλα βιταμινών και μετάλλων παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ένας σκύλος, όχι μόνο μέχρι να φτάσει στην τρίτη ηλικία, γύρω στα 7 (επτά) έτη, αλλά και κατά την προχωρημένη ηλικία, όταν η νεφρική λειτουργία αρχίζει να μειώνεται.

Σύνθεση

Αφυδατωμένο κρέας πουλερικών, νεαρός αραβόσιτος, ρύζι, μαργαριταρένιο κριθάρι, πίτουρο ρυζιού, λίπος πουλερικών (συντηρημένο με ανάμεικτες τοκοφερόλες, φυσική πηγή βιταμίνης Ε), πολτός αποξηραμένων τεύτλων (πλούσιος σε πηκτίνες), υδρολυμένη πρωτεΐνη κοτόπουλου, καθαρό έλαιο σολομού, μαγιά (φυσική πηγή Mannanoligo-saccharide (Prebiotic MOS), αφυδατωμένο ψάρι, σκόνη ολικής αυγής, μέταλλα, ζελατίνη (υδρολυμένη πρωτεΐνη κολλαγόνου, φυσική πηγή βασικών αμινοξέων), ινουλίνη (εκχυλίζεται από ρίζα κιχωρίου, μια θρεπτική πηγή φρουκτοολιγοσακχαριτών ( Πρεβιοτικό FOS)), Εκχύλισμα καρκινοειδών και μαλακίων (διατροφική πηγή Γλυκοζαμίνης), Θειική Χονδροϊτίνη

Αντιοξειδωτικά: Με ουσία μείωσης της οξείδωσης ισχυρό εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλη (Βιταμίνη Ε) φυσικής προέλευσης (από φυτικά έλαια

Τα προϊόντα πληρούν τις απαιτήσεις όπως αναφέρονται από την AAFCO, την NRC και την FEDIAF.

Δεν προστίθενται τεχνητές γεύσεις ή χρώματα.

Θερμιδικό Περιεχόμενο

Αναλυτικά
συστατικά (kg)
Διατροφικά
πρόσθετα (kg)
Υγρασία
Ακατέργαστη πρωτεΐνη
Ακατέργαστη λίπος
Ακατέργαστη τέφρα
Ακατέργαστες ίνες
Ασβέστιο (Ca)
Φώσφορος (P)
Νάτριο (Na)
Μαγνήσιο (Mg)
Κάλιο (K)
Λυσίνη
Μεθειονίνη
Κυστίνη
Τρεονίνη
Τρυπτοφάνη
Λινολεϊκό οξύ (ω6)
α-Λινολενικό οξύ (ω3)
Αραχιδικό )
EPA (ω3)
εικοσιπεντανοϊκό οξύ
DHA (ω3)
δοκοσαεξανοϊκό οξύ
Υδατάνθρακες
8,00 %
26,0 %
16,0 %
6,60 %
2,40 %
1,50 %
1,10 %
2,40 g 1,30
g
5,20 g  14,0
g
4,60 g
3,50 g
9,40 g
2,30 g 2801 %
29,0
g
Βιταμίνη Α
Βιταμίνη D3
Βιταμίνη Ε
Βιταμίνη Κ3
Βιταμίνη Β1
Βιταμίνη Β2
Νιασίνη
Παντοθενικό οξύ
Βιταμίνη Β6
Βιταμίνη Β12
Βιοτίνη
Χλωριούχος Χολίνη
Φολικό οξύ
Βιταμίνη C
Ταυρίνη
20.000 IU
2.000 IU
200 mg
1,60 mg
10,5 mg
12,7 mg
62,0 mg
27,0 mg
6,10 mg
69,0 μg
430 μg
1000 mg
3,00 mg
70,0 mg
750 mg

 

Ενεργειακή Αξία 4023 Kcal/kg [16,84 MJ/kg]

Βιταμίνες:
Βιταμίνη Α (οξικός ρετινυλεστέρας)
Βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη)
Βιταμίνη Ε (all-rac-άλφα-τοκοφερόλη)
βιταμίνη Κ3 (διθειώδες νικοτιναμίδιο μεναδιόνης)

Ιχνοστοιχεία:
(Zn) Ψευδάργυρος (μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος) 180 mg/kg
(Fe) Σίδηρος (μονοένυδρος θειικός σίδηρος (II)) 110 mg/kg
(Mn) μαγγάνιο (οξείδιο του μαγγανίου (II)) 42 mg/kg
(Cu) Χαλκός (θειϊκός χαλκός (II) πενταένυδρος) 13 mg/kg
(Ι) Ιώδιο (άνυδρο ιωδικό ασβέστιο) 1,60 mg/kg
(Se) Σελήνιο (σεληνικό νάτριο) 0,30 mg/kg

Σίτιση

Επειδή κάθε σκύλος έχει διαφορετικές απαιτήσεις, οι συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως οδηγός. Αυτός είναι μόνο ένας οδηγός, καθώς οι απαιτήσεις ενός μεμονωμένου σκύλου θα ποικίλλουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες όπως η φυλή, το επίπεδο δραστηριότητας, ο μεταβολισμός, η ηλικία και το περιβάλλον. Οι ποσότητες τροφοδοσίας πρέπει να προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν στις ατομικές απαιτήσεις του σκύλου σας. Η ποσότητα της τροφής είναι καλύτερο να χωριστεί σε δύο γεύματα την ημέρα. Όταν ταΐζετε για πρώτη φορά εισάγετε την τροφή σταδιακά σε διάστημα 4 έως 10 ημερών. Η ημερήσια ποσότητα χωρίζεται σε 2 μερίδες. Πάντα να δίνετε στον σκύλο σας τροφή και νερό σε καθαρά μπολ. Βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας έχει πάντα φρέσκο ​​και διαθέσιμο πόσιμο νερό δίπλα στο φαγητό. Το μπολ με νερό πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά 1-2 φορές την ημέρα και να γεμίζεται με φρέσκο ​​πόσιμο νερό.

Σωματικό βάρος Καθημερινή μερίδα
1 – 3 κιλά 31 – 70 γρ
3 – 5 κιλά 70 – 102 γρ
5-10 κιλά 102 – 169 γρ
10-15 κιλά 169 – 228 γρ
15 – 20 κιλά 228 – 281 γρ
25 – 30 κιλά 331 – 379 g
35 – 40 κιλά 424 – 468 g
45 – 50 κιλά 510 – 551 γρ
55 – 60 κιλά 591 – 630 γρ
65 – 70 κιλά 668 – 705 g
75 – 80 κιλά 742 – 778 g

Συμβουλές Αποθήκευσης

Ενώ η ξηρή τροφή δεν θα αλλοιωθεί τόσο γρήγορα όσο άλλα είδη τροφίμων, δεν διαρκεί επ’ αόριστον. Φροντίζετε πάντα να χρησιμοποιείτε τέτοια τρόφιμα πριν από την ημερομηνία λήξης. Διατηρήστε το φαγητό στεγνό και αποθηκεύστε το μέσα στη σακούλα που μπήκε. σχεδιάζουμε τις σακούλες για να αντιστέκονται στην υγρασία και τη ροή αέρα. Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε μια μεγάλη σακούλα με τροφή για σκύλους ή γάτες είναι να τοποθετήσετε την αρχική σακούλα μέσα σε ένα καθαρό πλαστικό δοχείο ή δοχείο με ασφαλές καπάκι. Μην αποθηκεύετε ξηρά τρόφιμα σε χώρους με υγρασία, καθώς οι υγρές συνθήκες θα επιταχύνουν την αλλοίωση. Πάντα να τυλίγετε το επάνω μέρος της τσάντας σφιχτά προς τα κάτω και να το σφίγγετε με ένα κλιπ. Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συνιστά στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να διατηρούν ξηρές τροφές και λιχουδιές σε σημεία που δεν υπερβαίνουν τις 23° C (βαθμοί Κελσίου) ή 74° F (βαθμοί Φαρενάιτ).  

Η Εταιρία

Η Prof Pet Corporation σας παρουσιάζει τα καλύτερα ολλανδικά προϊόντα για κατοικίδια.

Οι επωνυμίες είναι KIS-KIS, PRO-VET και Kennels’ Favourite. Η Prof Pet Corporation είναι ένας διεθνής οργανισμός με παρουσία σε πολλές χώρες. Οι τροφές της Prof Pet Corporation για κατοικίδια είναι το αποτέλεσμα μιας πληθώρας εμπειρίας και γνώσεων από τους καλύτερους επαγγελματίες της Ολλανδίας στους τομείς τόσο της παραγωγής τροφίμων όσο και της τεχνογνωσίας των τροφίμων.

Τα προϊόντα KiS-KiS, PRO-VET και Kennels’ Favorite είναι αποκλειστικά κατασκευασμένα και συσκευασμένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου:

– Non-GMO (Certified by SGS based on EU regulations related to Non-GMO, including Directive 2001/18/EC and regulations 1829/2003 and 1830/2003);
– NEN ISO 9001 (International quality standards for managing systems of standards for the development and production of pet food);
– IFS (International Food Standards);
– GMP+ (Good Manufactoring Practice);

Η ποιότητα των προϊόντων ικανοποιεί τις απαιτήσεις οργανισμών όπως:
– AAFCO (American Animal Feed Control Officials);
– NRC (National Research Council);
– FEDIAF (European Pet Food Industry Federation).

Όλα τα προϊόντα ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις και  καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών ιδιοκτητών

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Scroll to Top