Kennels’ Favourite Puppy 12.5kg

Made in Holland

Πλήρης και ισορροπημένη (χωρίς γλουτένη σίτου) ξηρά τροφή για κουτάβια

Super Premium ποιότητα

  • Mεσαίες ράτσες έως 6/8 μηνών
  • Μεγάλες-μεσαίες ράτσες έως 4/6 μήνες
  • Πολύ μεγάλες ράτσες έως 3/4 μηνών.
  • Παρέχει προστασία από την εμφάνιση παρασίτων
  • Χωρίς πόνους στις αρθρώσεις κατά την ανάπτυξη
  • Υψηλή θρεπτική αξία και πεπτικότητα
  • Ιδανική για την ανάπτυξη της συνολικής υγείας του σώματος
  • Για υγιείς δέρμα και τρίχωμα
  • Ανάπτυξη υγιών δοντιών, οστών και μυών
  • Ισορροπημένα συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα
  • Βελτίωση της εντερικής χλωρίδας και αποφυγή οσμών στα κόπρανα και τα ούρα

Brand

Kennels' Favourite

Κατηγορία Τροφής

Super Premium

Μέγεθος σκύλου

Μικρό έως 10kg

Στάδια Ζωής

Ανάπτυξης

Βάρος

12.5kg

Γεύση

Πουλερικά

Ενημέρωση - Πληροφορίες

Έχει αναπτυχθεί με τη βοήθεια διεθνώς αναγνωρισμένων Ολλανδών ειδικών στην κτηνιατρική διατροφή. Στην περίπτωση των μίνι σκύλων η διαδικασία γήρανσης μπορεί να ξεκινήσει αργότερα. Υψηλή διατροφή από ισορροπημένη φόρμουλα και αγνά συστατικά. Βοηθά στην πέψη, λαμπερό τρίχωμα και υγειές δέρμα και πολύ συμπαγή κόπρανα.

Anthelmintic (Antiparasitic) Property

Ανθελμινθική (Αντιπαρασιτική) Ιδιότητα: Οι ελμινθοί είναι ένα ευρύ φάσμα οργανισμών που περιλαμβάνουν εντερικά παρασιτικά σκουλήκια. Η προσβολή από έλμινθους μπορεί να προκαλέσει νοσηρότητα και μερικές φορές θάνατο, μπορεί να βλάψει τη διατροφική κατάσταση, να επηρεάσει τις γνωστικές διεργασίες, να προκαλέσει αντιδράσεις στους ιστούς, όπως κοκκίωμα, και να προκαλέσει εντερική απόφραξη. Η αποπαρασίτωση ενός σκύλου δεν είναι σημαντική μόνο για την υγεία του κατοικίδιου ζώου, αλλά και για την υγεία του ιδιοκτήτη, γιατί είναι γνωστό ότι ορισμένοι τύποι σκουληκιών μπορούν να μολύνουν και τον άνθρωπο. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η θεραπεία των σκουληκιών στα κουτάβια. Το φυτικό μείγμα το οποίο προσθέτουμε στο προϊόν μας, έχει ανασταλτική δράση στα παράσιτα λόγω των αμινοξέων που περιέχει (ένα εκ των οποίων είναι η κουκουρβιτίνη), των αλκαλοειδών, των τανινών και των αιθέριων ελαίων, που είναι γνωστά στην παραδοσιακή ιατρική ως αποτελεσματικό μέσο για την απομάκρυνση της ταινίας και άλλων παρασίτων από το γαστρεντερικό σωλήνα.

Formula «Sensitive», formulated Wheat Gluten-Free

Φόρμουλα «Sensitive», με σύνθεση χωρίς γλουτένη σίτου: Η γλουτένη σίτου είναι μια φυτική πρωτεΐνη (γλουτένη), αφομοιώνεται ελάχιστα από τους σκύλους και επίσης προάγει την ανάπτυξη επιβλαβών βακτηρίων στα έντερα κάτω από τα οποία σχηματίζονται οι τοξίνες. Το προϊόν είναι χωρίς γλουτένη σιταριού και προστατεύει από αλλεργικές αντιδράσεις στα τρόφιμα. Αυτή η τροφή έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ζωικές πρωτεΐνες, χρήσιμες και ισορροπημένες από άποψη θρεπτικής αξίας και μικροστοιχείων και βιταμινών

NO Growing Pains, Locomotor System Agents (Salmon Oil, MSM (methylsulfonylmethane), Chondroitin and Glucosamin)

Χωρίς πόνους στις αρθρώσεις κατά την ανάπτυξη του σκύλου, Παράγοντες Κινητικού Συστήματος (Έλαιο Σολομού, MSM (μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο), Χονδροϊτίνη και Γλυκοζαμίνη): Έχουν θετική επίδραση στις αρθρώσεις και προάγουν την αποκατάσταση του χόνδρου. Αυξάνει την παροχή νερού στο χόνδρο, ενισχύοντας έτσι τις λιπαντικές ιδιότητες των αρθρώσεων. Συμμετέχουν σε αντιφλεγμονώδεις διεργασίες και έτσι μειώνουν τον πόνο στις αρθρώσεις. Δίνει στο χόνδρο ευελιξία, ελαστικότητα και ανθεκτικότητα. Αποκλείει την αποσύνθεση και την καταστροφή του χόνδρου. Έχει θετική επίδραση σε περίπτωση φλεγμονής του δέρματος. Υποστηρίζει την ανάπτυξη ενός ισχυρού μυοσκελετικού συστήματος και αυξάνει τη μυϊκή αντοχή.

EPA+DHA (Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids)

Βοηθάει στη λειτουργία του ανοσοποιητικού και τη συντήρηση του δέρματος. Μειώνει τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις που μπορεί να εμφανιστούν κατά την ανάπτυξη ατοπικών ασθενειών και οστεοαρθρίτιδας. Τα ωμέγα-6 και -3 λιπαρά οξέα υπάρχουν στην ιδανική αναλογία 5:1.

Hydrolysed Proteins

Υδρολυμένες πρωτεΐνες: Είναι πρωτεΐνες που έχουν υδρολυθεί ή διασπαστεί στα συστατικά αμινοξέα και μικρά πεπτιδικά σωματίδια προκειμένου να μειωθεί η αντιγονικότητά τους. Τα μοριακά βάρη μικρότερων σωματιδίων από 10.000 Daltons βοηθούν για να καταργήσουν οποιαδήποτε ανεπιθύμητη επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα, ιδιαίτερα αναστρέφοντας τις αλλεργικές αντιδράσεις.

Highly Digestible Proteins

Ιδιαίτερα εύπεπτες πρωτεΐνες: Εξασφαλίζει τη βέλτιστη πέψη και την αποτελεσματική μετατροπή των θρεπτικών συστατικών, αποτρέποντας τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα τρόφιμα.

Formula «Digestive Health», enriched with Prebiotics (MOS+FOS)

Φόρμουλα «Digestive Health», εμπλουτισμένη με Πρεβιοτικά (MOS+FOS): Υποστηρίζει την ανάπτυξη ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο. Ενθαρρύνει την περισταλτική κίνηση, ασκώντας θετική επίδραση στη δραστηριότητα του εντέρου και την εκκένωση. Προστατεύει το έντερο από παθογόνα βακτήρια.

Natural Antioxidant Mixture

Φυσικό Αντιοξειδωτικό Μίγμα: Μειώνει τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών, οι οποίες παίζουν ρόλο στην ανάπτυξη και εξέλιξη του καρκίνου και της νεφρικής ανεπάρκειας. Αντιστρέφει την σχετιζόμενη με την ηλικία μείωση των δομών των ιστών.

Odour Control

Το εκχύλισμα Yucca schidigera, το οποίο περιέχει τις λεγόμενες φυσικές σαπωνίνες, μειώνει το σχηματισμό αλατόπετρας (αμμωνία, ουρία, νιτρώδη και νιτρικά) και μειώνει την εξαγωγή επιβλαβών αερίων και τη δυσάρεστη οσμή των κοπράνων και των ούρων. Επιπλέον, βελτιώνει χάρη στο εκχύλισμα Yucca schidigera την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών από την οποία επηρεάζεται θετικά η εντερική χλωρίδα. Ένας αποτελεσματικός συνδυασμός ειδικών βιταμινών υποστηρίζει την οπτική ικανότητα και βοηθά στην πρόληψη της μείωσης της οπτικής ικανότητας λόγω της γήρανσης.

Moisture Level 8%

Αποτρέπει την ανάπτυξη κακοηθών βακτηρίων και έτσι προστατεύει την τροφή από τη σήψη, διασφαλίζοντας ότι τα συστατικά έχουν μέγιστη αντοχή στην αποσύνθεση.

Πεπτικότητα

Το προϊόν χαρακτηρίζεται από καλή πεπτικότητα. Αυτό δημιουργεί μια βέλτιστη ευκαιρία πρόσληψης θρεπτικών συστατικών. Επομένως, το κατοικίδιο σας χρειάζεται μόνο μικρές ποσότητες τροφής, κάτι που επίσης μειώνει την ποσότητα των κοπράνων. Ο μεγάλος αριθμός βιταμινών και ιχνοστοιχείων ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προάγει τη ζωτικότητα των κατοικίδιων που μεγαλώνουν. Όλες οι βιταμίνες και τα μέταλλα εξασφαλίζουν τη σωστή και υγιή ανάπτυξη του κατοικίδιου σας !

Σύνθεση

(38%)* Αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, (20%)* Ρύζι, νεαρός αραβόσιτος, λίπος πουλερικών (συντηρημένο με ανάμεικτες τοκοφερόλες, φυσική πηγή βιταμίνης Ε), υδρολυμένη πρωτεΐνη κοτόπουλου, αποξηραμένα μήλα (πλούσια σε πηκτίνες), αλεσμένοι λιναρόσποροι, Μέταλλα, Premium καθαρό λάδι σολομού, χαρούπι (πολτός αποξηραμένων φρούτων της μεσογειακής χαρουπιάς), καθαρές φυτικές ίνες (λιγνοκυτταρίνη), ολόκληρα αποξηραμένα αυγά, αποξηραμένη μαγιά μπύρας, εκχύλισμα μαγιάς (Saccharomyces Cerevisiae) (φυσική πηγή βήτα-πρεβιοτικών γλυκανογλυκανών και (MOS)) (5 ​​g/kg), αποξηραμένο εκχύλισμα ρίζας κιχωρίου (φυσική πηγή ινουλίνης και φρουκτοολιγοσακχαριτών (πρεβιοτικό (FOS)) (5 ​​g/kg), αποφλοιωμένοι σπόροι κολοκύθας (500 mg/kg), υδροχλωρική γλυκοζαμίνη (150 mg/kg), Θειική χονδροϊτίνη (150 mg/kg), MSM (μεθυλσουλφονυλομεθάνιο), αποξηραμένος πολτός Yucca Schidigera *της συνολικής περιεκτικότητας

Αντιοξειδωτικά: Με οξειδωτική ουσία ισχυρό εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλη (Βιταμίνη Ε) φυσικής προέλευσης (από φυτικά έλαια).

Τα προϊόντα πληρούν τις απαιτήσεις όπως αναφέρονται από την AAFCO, την NRC και την FEDIAF.

Δεν προστίθενται τεχνητές γεύσεις ή χρώματα.

Θερμιδικό Περιεχόμενο

Αναλυτικά
συστατικά (kg)
Διατροφικά
πρόσθετα (kg)
Υγρασία
Ακατέργαστη πρωτεΐνη
Ακατέργαστη λίπος
Ακατέργαστη τέφρα
Ακατέργαστες ίνες
Ασβέστιο (Ca)
Φώσφορος (P)
Νάτριο (Na)
Μαγνήσιο (Mg)
Κάλιο (K)
Λυσίνη
Μεθειονίνη
Κυστίνη
Τρεονίνη
Τρυπτοφάνη
Λινολεϊκό οξύ (ω6)
α-Λινολενικό οξύ (ω3)
Αραχιδικό )
EPA (ω3)
εικοσιπεντανοϊκό οξύ
DHA (ω3)
εικοσιδυαεξανοϊκό οξύ
Υδατάνθρακες
8,00 %
28,0 %
18,0 %
5,80 %
2,20 %
1,05 %
0,85 %
2,40 g
1,10 g
4,30 g
14,0 g
4,40 g
3,10 g
9,20 g
2,30 g
30,0 g
30,0 g0,20 g38,0 %
Βιταμίνη Α
Βιταμίνη D3
Βιταμίνη Ε
Βιταμίνη Κ3
Βιταμίνη Β1
Βιταμίνη Β2
Νιασίνη
Παντοθενικό οξύ
Βιταμίνη Β6
Βιταμίνη Β12
Βιοτίνη
Χλωριούχος Χολίνη
Φολικό οξύ
Βιταμίνη C
14.000 IU
1.400 IU
200 mg
1,50 mg
6,70 mg
10,1 mg
42,0 mg
19,0 mg
3,70 mg
56,0 μg
374 μg
750 mg
0,90 mg
37,0 mg

Ενεργειακή Αξία 4166 Kcal/kg [17,4 MJ/kg]

 

Βιταμίνες:
Βιταμίνη Α (Οξεικός Ρετινυλεστέρας)
Βιταμίνη D3 (Χοληκαλσιφερόλη)
Βιταμίνη Ε (all-rac-Alpha-Tocopherol)
Βιταμίνη K3 (Menadione Nicotinamide Bisulfite)

Ιχνοστοιχεία:
(Zn) Ψευδάργυρος 100 mg/kg
– Μονοϋδρικός θειικός ψευδάργυρος
– Χηλικός ψευδάργυρος υδρολύματα πρωτεϊνών
(Fe) Σίδηρος 90 mg/kg
– Μονοένυδρος θειικός
σίδηρος (II) – χηλικός σίδηρος (II) υδρολύσεων πρωτεϊνών
(Mn) μαγγάνιο 40 mg/kg
– μονοϋδρικό θειικό μαγγάνιο (II)
– χηλικό μαγγάνιο υδρολυμάτων πρωτεΐνης
(Cu) Χαλκός 13 mg/kg
– Πενταϋδρικός θειικός
χαλκός (II) – Χηλικός χαλκός (II) αμινοξέων, ένυδρος
(Ι) Ιώδιο (ιωδικό ασβέστιο, άνυδρο) 1,50 mg/kg
(Se) Σελήνιο (Sodium selenite) 0,20 mg/kg

Τεχνολογικά πρόσθετα:
Λεκιθίνη 3.000 mg/kg

Σίτιση

Ταΐστε το κουτάβι σας έως 3 μηνών, 5 φορές την ημέρα.
Από τους 4 μήνες, το κουτάβι πρέπει να ταΐζεται 4 φορές την ημέρα.
Διαχωρίστε την ημερήσια ποσότητα τροφοδοσίας σε 4 γεύματα και δώστε τα στο κουτάβι τα ίδια χρονικά διαστήματα (π.χ. το πρωί στις 8 π.μ., μετά στις 11 π.μ., 3 μ.μ., 7 μ.μ. και 10 μ.μ. πριν τον ύπνο). Στην ηλικία των 4 έως 6 μηνών μπορείτε να μεταβείτε σε 3 γεύματα την ημέρα.
Μετά από 6 μήνες – έως 2 γεύματα την ημέρα. Αν και είναι επίσης δυνατό να ταΐζετε έναν ενήλικο σκύλο 3 φορές την ημέρα, οι σκύλοι συνήθως αλλάζουν σε 2 γεύματα την ημέρα από την ηλικία των 6 μηνών – με το παρόν το μισό της ημερήσιας ποσότητας σίτισης δίνεται το πρωί και το άλλο μισό – το απόγευμα. Μην παίζετε με το κουτάβι σας μετά από κάθε γεύμα – θα χρειαστεί πρώτα να ξεκουραστεί για 1-2 ώρες.
Συνιστάται να μουλιάζετε τις στεγνές κροκέτες για τα κουτάβια εκ των προτέρων με λίγο ζεστό ζωμό ή ζεστό νερό.
Πάντα να δίνετε στο κουτάβι σας τροφή και νερό σε καθαρά μπολ. Βεβαιωθείτε ότι το κουτάβι σας έχει πάντα φρέσκο ​​και διαθέσιμο πόσιμο νερό δίπλα στο φαγητό. Το μπολ με νερό πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά 1-2 φορές την ημέρα και να γεμίζεται με φρέσκο ​​πόσιμο νερό.

Καθημερινή μερίδα
Σωματικό βάρος 1-2 μήνες 3-4 μηνών 5-7 μηνών 8-12 μηνών
1 – 3 κιλά 75 – 168 γρ 67 – 151 γρ 42 g – 95 g 35 γρ – 77 γρ
5-10 κιλά 244 – 406 γρ 219 – 364 γρ 138 – 229 γρ 113 – 187 γρ
15 – 20 κιλά 547 – 675 γρ 491 – 606 γρ 308 – 381 g 252 – 312 γρ
25 – 30 κιλά 714 – 816 γρ 449 – 513 γρ 367 – 420 γρ
35 – 40 κιλά 575 – 634 g 470 – 518 γρ
45 – 50 κιλά 691 – 746 g 565 – 611 γρ
55 – 60 κιλά 655 – 698 γρ
65 – 70 κιλά 740 – 782 γρ

Επειδή κάθε σκύλος έχει διαφορετικές απαιτήσεις, οι συνιστάμενες ημερήσιες ποσότητες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως οδηγός. Αυτός είναι μόνο ένας οδηγός, καθώς οι απαιτήσεις ενός μεμονωμένου σκύλου θα ποικίλλουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες όπως η φυλή, το επίπεδο δραστηριότητας, ο μεταβολισμός, η ηλικία και το περιβάλλον. Οι ποσότητες τροφοδοσίας πρέπει να προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν στις ατομικές απαιτήσεις του σκύλου σας. Η ποσότητα της τροφής είναι η καλύτερη για να χωριστεί σε 4 γεύματα την ημέρα. Όταν ταΐζετε για πρώτη φορά εισάγετε την τροφή σταδιακά σε διάστημα 4 έως 10 ημερών.

Συμβουλές Αποθήκευσης

Ενώ η ξηρή τροφή δεν θα αλλοιωθεί τόσο γρήγορα όσο άλλα είδη τροφίμων, δεν διαρκεί επ’ αόριστον. Φροντίζετε πάντα να χρησιμοποιείτε τέτοια τρόφιμα πριν από την ημερομηνία λήξης. Διατηρήστε το φαγητό στεγνό και αποθηκεύστε το μέσα στη σακούλα που μπήκε. σχεδιάζουμε τις σακούλες για να αντιστέκονται στην υγρασία και τη ροή αέρα. Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε μια μεγάλη σακούλα με τροφή για σκύλους ή γάτες είναι να τοποθετήσετε την αρχική σακούλα μέσα σε ένα καθαρό πλαστικό δοχείο ή δοχείο με ασφαλές καπάκι. Μην αποθηκεύετε ξηρά τρόφιμα σε χώρους με υγρασία, καθώς οι υγρές συνθήκες θα επιταχύνουν την αλλοίωση. Πάντα να τυλίγετε το επάνω μέρος της τσάντας σφιχτά προς τα κάτω και να το σφίγγετε με ένα κλιπ. Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συνιστά στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να διατηρούν ξηρές τροφές και λιχουδιές σε σημεία που δεν υπερβαίνουν τις 23° C (βαθμοί Κελσίου) ή 74° F (βαθμοί Φαρενάιτ).  

Η Εταιρία

Η Prof Pet Corporation σας παρουσιάζει τα καλύτερα ολλανδικά προϊόντα για κατοικίδια.

Οι επωνυμίες είναι KIS-KIS, PRO-VET και Kennels’ Favourite. Η Prof Pet Corporation είναι ένας διεθνής οργανισμός με παρουσία σε πολλές χώρες. Οι τροφές της Prof Pet Corporation για κατοικίδια είναι το αποτέλεσμα μιας πληθώρας εμπειρίας και γνώσεων από τους καλύτερους επαγγελματίες της Ολλανδίας στους τομείς τόσο της παραγωγής τροφίμων όσο και της τεχνογνωσίας των τροφίμων.

Τα προϊόντα KiS-KiS, PRO-VET και Kennels’ Favorite είναι αποκλειστικά κατασκευασμένα και συσκευασμένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου:

– Non-GMO (Certified by SGS based on EU regulations related to Non-GMO, including Directive 2001/18/EC and regulations 1829/2003 and 1830/2003);
– NEN ISO 9001 (International quality standards for managing systems of standards for the development and production of pet food);
– IFS (International Food Standards);
– GMP+ (Good Manufactoring Practice);

Η ποιότητα των προϊόντων ικανοποιεί τις απαιτήσεις οργανισμών όπως:
– AAFCO (American Animal Feed Control Officials);
– NRC (National Research Council);
– FEDIAF (European Pet Food Industry Federation).

Όλα τα προϊόντα ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις και  καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών ιδιοκτητών

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Scroll to Top