Amazonia Pet Care Advanced Ear Cleaner υγρό καθαρισμού αυτιών 100ml

Made in Brasil

Το AMAZONIA Advanced Ear Cleaner με Tea Tree είναι μια εντελώς φυσική φόρμουλα που αφαιρεί απαλά τους ρύπους και τα υπολείμματα από τα αυτιά των μικρών μας φίλων

Ο τακτικός καθαρισμός των αυτιών θα βοηθήσει στην αποφυγή των μολύνσεων και του παγιδευμένου νερού, διατηρώντας καθαρό τον ακουστικό πόρο.

Διατηρεί το αυτί καθαρό και υγιές για να αποφύγει το ξύσιμο και την ενόχληση του σκύλου σας.

Οφέλη και φυτική προστασία από BTea tree λάδι

  • Αντιβακτηριακό ( φυτική προστασία )
  • Αντιφλεγμονώδες ( φυτική προστασία )
  • Αντιικό ( φυτική προστασία )
  • Αντιμυκητιακό ( φυτική προστασία )
  • Παράγεται στη Βραζιλία

Brand

Amazonia Pet Care

Περιποίηση

Αυτιά

Βάρος

100ml

Σύνθεση

Νερό, εκχύλισμα τεϊόδεντρου, υγραντικό, επιφανειοδραστικό, διαλυτοποιητής.

Οδηγίες

Τοποθετήστε το στην είσοδο του ακουστικού πόρου και πιέστε 2-4 σταγόνες στο αυτί. Κάντε απαλό μασάζ στο αυτί. Καθαρίστε την περίσσευμα με βαμβάκι ή πανί. Επαναλάβετε δύο φορές την εβδομάδα για τακτική συντήρηση. Μην αποθηκεύετε και μην εφαρμόζετε κοντά σε τρόφιμα, ποτά, φάρμακα ή προϊόντα περιποίησης. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το έντονο ηλιακό φως. Μην επαναχρησιμοποιήσετε το άδειο μπουκάλι. Μην το χρησιμοποιείτε εάν το κατοικίδιο είναι τραυματισμένο. Σε περίπτωση ερεθισμού, διακόψτε τη χρήση. Να μη χρησιμοποιείται σε κατοικίδια με υπερευαισθησία στα συστατικά της φόρμουλας.

Γενικά

Made in Brasil

Τα προϊόντα της Amazonia Pet Care κατασκευάζονται στη χώρα που αναπνέει στην καινοτομία, με τον μεγαλύτερο πνεύμονα του κόσμου, το τροπικό δάσος του Αμαζονίου, το μεγαλύτερο λίκνο βιοποικιλότητας του πλανήτη.

Συνδυάζουν τα οφέλη από τις φυσικές δραστικές ουσίες της Βραζιλίας, απορροφώντας την “ουσία” του Αμαζονίου.

Η Amazônia Pet Care χρησιμοποιεί αυτά τα άφθονα δώρα του τροπικού δάσους για να δημιουργήσει προϊόντα ομορφιάς από φυσικές ουσίες όπως Açaí Berry, Pitanga (Brazilian Cherry), καρύδα, Aloe Vera και Passion Fruit, φρούτα, φύλλα και σπόρους με μοναδικές ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βοηθώντας να καταπραΰνουν, να ενυδατώσουν, να θρέψουν, να προστατεύσουν, να αναπλάσουν και να μαλακώσουν το δέρμα.

Συνδυασμοί αυτών των φυσικών συστατικών χρησιμοποιούνται στα σαμπουάν, τα conditioner και άλλα προϊόντα περιποίησης κατοικίδιων ζώων που χρησιμοποιούνται για το μπάνιο και την περιποίηση των τριχωμάτων των κατοικίδιων.

https://www.amazoniapetcare.com/

 

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Scroll to Top